Župan občine Moravske Toplice Alojz Glavač je ob koncu šolskega leta povabil vse odlične devetošolce vseh treh osnovnih šol občine.

Ob sprejemu je župan čestital devetošolcem in jim izročil priznanja, vsem je tudi želel na nadaljnji življenjski poti veliko uspehov.

Odličen uspeh so dosegli: Luka Norčič iz Sebeborcev, Dora Pulić Čontala iz Sebeborcev, Žan Kranjec iz Fokovcev, Uroš Podlesek iz Kančevcev, Jan Kramberger iz Domanjševcev, Franceska Chiara Kalamar iz Domanjševcev, Hana Nemec iz Moravskih Toplic, Larisa Rac iz Filovcev, Nikolina Škrilec iz Mlajtincev, Klemen Blaž iz Martjancev, Karolina Vöröš iz Moravskih Toplic in Jaka Ambruš iz Noršincev.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
fel (nepreverjen)

Ne vem zakaj se letos dela izjema ,da so na sprejemu udeleženi tudi učenci ,ki so končali OŠ izven občine saj lansko leto temu ni bilo tako ali je mogoče vzrok prihajajoče volitve in se delijo predvolilni bombončki ali je pa vzrok vplivni starši?da se dela razlika med otroci ni pošteno in to župan ,ki izhaja iz prosvete.

fil (nepreverjen)

ni pošteno ,da se v letu lokalnih volitev spreminjajo pogoji za sprejem odličnjakov saj v obrazložitvi imate lepo napisano da sole ti iz treh OŠ občine dejansko pa ni tako nekateri so obiskovali šolo izven občine in tam dobili priznanje nabiranje predvolilnih točk v imenu otrok je podlo ali pa so prejšnji občani ,ki so obiskovali OŠ izven občine drugorazredi učenci

Starejše novice