Pripravili smo pregled nekaj najzanimivejših nepremičnin z območja Pomurja, ki jih ta hip ponujajo na dražbah.

Med njimi so tako zanimivi poslovni prostori, ki čakajo nove priložnosti in zamisli kot tudi stanovanjski objekti; nekaj jih je novega lastnika na ta način neuspešno iskalo že v preteklosti.

Trisobno stanovanje

V aktualni ponudbi je na primer trisobno stanovanje v izmeri 79,7 kvadratnega metra, z uporabno površino 65,09 kvadratnega metra. Gre za prostore v prvem nadstropju stavbe na 251 kvadratnih metrov veliki parceli, na naslovu Slomškova ulica 7. 
 

Objekt na dražbo ne roma prvič; izklicna cena ob predhodni prodaji je znašala 62.600 evrov, tokrat pa imetje dolžnika ponujajo z izklicno ceno 56.340 evrov.

Dražba bo potekala 10. julija ob 9. uri v Ljubljani. Varščina znaša 5.634 evrov, rok vplačila pa je 09. julij. Dodatne informacije v zvezi s prodajo so potencialnim dražiteljem na voljo pri stečajnem upravitelju Francu Poglajnu.

Pisarne v pritličju

Prav tako novega lastnika v Murski Soboti iščejo pisarne v pritličju objekta na Grajski ulici 1 A. Nepremičnina je evidentirana pri GURS, ni pa vpisana v zemljiški knjigi. Gre za nesporni del dela stavbe – pisarne v pritličju, ki so v najemu.
 

Poslovni prostor v velikosti 53,13 kvadratnega metra zainteresiranim dražiteljem ponujajo z izklicno ceno 51.480 evrov. Tudi ta nepremičnina se je v preteklosti že znašla na dražbi, izklicna cena ob predhodni prodaji je znašala 57.200 evrov. 

Imetje fizične osebe bodo na dražbi z višanjem cene zdaj vnovič ponudili 10. julija ob 09:15 v Ljubljani. Za varščino je do 9. julija treba odšteti 5.148 evrov.  Dodatne informacije so prav tako voljo pri stečajnem upravitelju Francu Poglajnu.

Poslovni objekt

Zanimiv je še poslovni objekt, ki se nahaja na soboški Ulici ob kanalu. Nepremičnina, imetje fizične osebe, je naprodaj z izklicno ceno 30.000 evrov.
 

Dražba z višanjem cene bo 27. junija ob 10. uri v Celju, pri čemer varščina znaša 3.000 evrov. Poravnati jo je treba do 26. junija.

Po predhodnem dogovoru s strokovnim sodelavcem upravitelja Nejcem Platovškom je sicer možen tudi ogled premoženja. Kontakt: 03 42 81 839 ali po e-pošti: [email protected]

Trgovsko-poslovni objekt

Žal pa boljše čase še vedno čaka tudi trgovsko-poslovni objekt, v katerem je prostor našla znana prekmurska picerija Herbek. Spomnimo, da se je dolžnik Herbek že leta 2013 znašel na seznamu pravnih oseb neplačnikov, junija 2017 je sledil še stečaj. 

Nepremičnina dolžnika se nahaja na Panonski ulici 1A v Beltincih in novega lastnika išče z izklicno ceno 300.000 evrov. 

Varščina znaša 30.000 evrov, a pozor – rok vplačila je že torek, 11. junij. Dražba bo namreč potekala 12. junija ob 12. uri v Ljubljani. Ob predhodnem dogovoru z upraviteljico je možen ogled nepremičnine. Kontakt: [email protected] ali tel 031 336 946.
 

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)
Elena (nepreverjen)

Želite sposoditi in ne veste, kje dobiti pravo posojilo?
Želite ustanoviti podjetje, vendar nimate kapitala?
Ali morate iz kakršnega koli razloga zaprositi za posojilo?

Vaše upanje je končno tukaj, saj nudimo hitra in zanesljiva posojila tistim, ki potrebujejo samo 3-odstotno obrestno mero, naša storitev je 100-odstotna in jamči, da boste ob prijavi dobili svoje posojilo : [email protected]

Pozdravi,
Elena
[email protected]

Starejše novice