Ali ste vedeli, da se vsako leto na svetu ne izvede za kar 60 milijard potrebnih vzdrževalnih del na avtomobilih? 

Kot skrbite za svoje zdravje, je potrebno skrbeti in vzdrževati tudi vaše vozilo. Včasih moramo svojim avtomobilom »privoščiti« določene storitve, ki zagotavljajo najbolj optimalno delovanje vozila, čeprav se nam mogoče to ne zdi nujno potrebno.

Velikokrat lastniki vozil z opravljanjem na primer optike, menjavo brisalcev, polnjenjem klime, in podobno čakajo na skrajni čas. Zato imamo za vas nekaj prednosti, zakaj je takšne storitve bolje opravljati redno.

Kleparsko-ličarska popravila

Lak in barva na vašem vozilu v prvi vrsti varujeta karoserijo avtomobila pred različnimi zunanjimi vremenskimi vplivi. Velikokrat se zgodi, da se zaradi različnih vzrokov kot so: kamenje, pesek, različni udarci zaradi nepazljivosti na parkirišču, praske, ipd., lak in barva vozila poškodujeta.

Zakaj je pametno takšne poškodbe čimprej sanirati? Poškodbe največkrat odkrijejo nezaščiteno kovino, karoserija nato začne rjaveti, kar pomeni, da se trdota kovine zmanjšuje. Barva se lahko začne luščiti, nastanejo pa lahko tudi luknjice. Če avto perete z visokotlačnim čistilcem, vam lahko le-ta barvo še bolj odlušči.

Kleparsko-ličarska delavnica nam omogoča, da svojim strankam nudimo storitve za vse znamke vozil. Ker so tako za nas kot za naše stranke ključnega pomena dostopnost, zanesljivost in kvaliteta, vam nudimo storitve, ki vam, kar se da poenostavijo proces popravila vašega vozila. 

Optika

Ena izmed poglavitnejših storitev, ki bi jo morali redno izvajati je vsekakor optika vozila. Zagotavlja pravilno lego na cesti, dobro vodljivost vozila in seveda stabilnost. Velikokrat naše stranke opazijo, da je optika vozila zelo slaba, ko se v zelo kratkem času obrabijo pnevmatike. Ker to za stranko predstavlja kar konkreten strošek, je veliko bolje, da redno opravljate merjenje optike in tako skrbite za manjšo obrabo pnevmatik in še boljše – tudi manjšo porabo goriva.

Nekateri izmed znakov, ki nakazujejo na slabo optiko so tudi: »cukanje« vozila v levo ali desno, volan ni v vodoravnem položaju, slaba stabilnost vozila, in podobno. 

V mesecu septembru in oktobru za vas opravljamo brezplačno meritev optike v PE Agroservis, Kroška ulica 58

Prijava škode in popravilo

V času raznih nezgod, vam prihranimo skrbi, čas in dodatne poti, ki jo imate z obiskom zavarovalnice, zato lahko prijavo škode iz naslova prometne nesreče, toče, parkirišča, divjadi, svetlobnih teles in ogledal, opravite pri nas. Komunikacijo z zavarovalnico bomo za vas opravili mi, vi pa se pri nas samo še dogovorite za termin popravila.

Sodelujemo z zavarovalnicami Sava, Triglav, Generali, Grawe in Allianz.

Počeno vetrobransko steklo?

Med izjemno pomembne sanacije in popravila spada tudi popravilo ali menjava vetrobranskega stekla. Morebitne razpoke so lahko izjemno nevarne, za voznika pa tudi moteče. Menjavo je potrebno urediti čimprej, saj praske hitro prerastejo v večje razpoke.

Menjavo vetrobranskega stekla opravimo v enem dnevu, zato vam ni potrebno skrbeti, da bi dlje časa ostali brez vozila.

Mehanična delavnica

Poleg kleparsko – ličarskega popravila izvajamo tudi vse mehanične storitve, od rednih servisov, popravil osebnih vozil, menjave zobatega jermena, nakup in pre-montažo pnevmatik, krpanje pnevmatik, hranjenje gum izven sezone, nastavitev podvozja, pregled žarometov in drugo. Za vaše vozilo vam zagotovimo potrebne originalne dele.

Skrb za okolje

Ker se zavedamo, da je skrb za okolje izjemno pomembno, v naši lakirnici skrbimo, da sledimo vsem standardom in uporabljamo lake na vodni osnovi.

Kako do nas?

Najdete nas na Kroški ulici 58 v Murski Soboti. Kleparsko-ličarska delavnica je za vas na voljo vsak delovnik med 7:00-15:00. 

Lahko nas pokličete na telefon 02/530-03-61 ali pa mobilno številko 031-682-590, na kateri sta dosegljiva Andreja Kerčmar in Vili Žekš. Lahko nam napišete tudi e-poštno sporočilo na naslov [email protected].

Starejše novice