Društvo Preval za to soboto, 9. decembra, v Beltincih napoveduje večer, poln smeha in dobre zabave. V tamkajšnji dvorani kulturnega doma bo namreč ob 19. uri s stand up komedijo prvič nastopil Tadej Toš.

December je kot zadnji mesec v letu že tradicionalno praznično obarvan. V skoraj da vsakem kraju se odvijajo različne prireditve, srečanja in druženja, s katerimi sicer dolgi večeri postajajo zanimivi, zabavni ter v dobri družbi in vzdušju hitreje minevajo. 

In zato ter kot nekakšen uvod v praznični zadnji mesec tega leta so se v Društvu Preval odločili v beltinskem kulturnem domu pripraviti stand up večer s Tadejem Tošem. 

»Toševe predstave so vedno polne svojevrstnega humorja in tudi zato so njegove predstave vedno znova povsod odlično sprejete. Tadej nam je povedal, da v Beltincih še ni nastopil. In to je bil še razlog več, da smo se hitro dogovorili za njegov nastop,« nam je povedal predstavnik organizatorja. »Verjamemo, da bo Tadej Toš, tako kot je že tolikokrat po Sloveniji, publiko s svojim stand up nastopom tudi v Beltincih  popolnoma navdušil.«

Tadej Toš je sicer reden gost številnih stand up odrov po Sloveniji, njegove predstave pa so vsakič spontane, sveže, polne humorja in smeha, predvsem pa je zanj značilno, da publiko v pozornosti drži od prve do zanje minute svojega nastopa.

Za prav tak Tošev premierni stand up nastop pa je torej v Beltincih že vse pripravljeno. Tudi vstopnice so že nekaj časa v predprodaji. Svojo si lahko zagotovite na enem od štirih prodajnih mest: v Pekarni Čeh in dnevnem baru »Marof« Beltinci, Pubu Geza se zeza Beltinci, v Monroe Cafe Odranci ali v Varaš baru Turnišče. V Kulturnem domu Beltinci pa bodo vstopnice na voljo uro pred Toševim nastopom.

In še to: organizatorji so ob tem pripravili tudi nagradno igro. Med vsemi sodelujočimi bodo izžrebali nagrajenca, ki bo prejel vstopnico za ogled Toševe sobotne stand up predstave v Beltincih. 

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice