Včasih je potrebna le malenkost; pomagamo lahko tudi z obiskom gledališke predstave.

Rotary klub Martjanci v sodelovanju z Mestno občino Murska Sobota v petek pripravlja dobrodelno gledališko predstavo SLG Celje z naslovom Moški brlog.

Dogodek se bo odvil ob 19. uri v Gledališču Park Murska Sobota, sredstva, zbrana s prodajo vstopnic, pa bodo namenili v dobrodelne namene.

V predstavi režiserja in skladatelja Sandyja Lopičića v glavnih vlogah nastopajo Vojko Belšak, Damjan M. Trbovc, Andrej Murenc in Tarek Rashid.

Kristof Magnusson – Moški brlog (Männerhort)

Moški sovražijo šoping! Ni hujšega kot soboto zabiti v nakupovalnem centru, spremljati ženo in jo spodbujati pri njenih nakupih. Ji svetovati, kateri odtenek bluze ali hlač naj si kupi, ali naj se odloči za čevlje z zaponko ali brez.

Zato se trije prijatelji vsako soboto izmuznejo svojim ženam in si najdejo zatočišče v kleti nakupovalnega centra, svoj brlog, kjer se počutijo varne in lahko počnejo »moške« stvari, medtem ko žene šopingirajo do nezavesti.

Njihovi »moški« opravki so poležavanje na kavču, pitje piva, spremljanje nogometa in pritoževanje nad ženami. V moški idili jih zmoti gasilec, ki jim najprej pojasni, da vse, kar počnejo, ni dovoljeno, potem pa se jim tudi sam hitro pridruži. Skozi njihove zabavne in zafrkantske pogovore se razkrije, da so vse prej kot zadovoljni s svojimi življenji in sami s seboj.
 

Vstopnice bodo po ceni 15 evrov naprodaj na blagajni Gledališča Park Murska Sobota, eno uro pred začetkom predstave. 

Več o sami predstavi pa lahko sicer izveste tukaj.

Moški brlog – Dobrodelna gledališka predstava SLG Celje
Petek, 23.11.2018, 19:00
Gledališče Park Murska Sobota

*Naslovna fotografija je simbolična.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice