KUD Tišina navdušilo gledališko občinstvo v Murski Soboti.

V Gledališču Park Murska Sobota je v sredo zvečer bila odigrana predstava To imamo v družini v izvedbi KUD Tišina. Avtor besedila je priznani britanski dramatik Ray Cooney.

Ljubiteljski gledališčniki iz Tišine imajo že kar nekaj kilometrine na odrskih deskah, čeprav se je v tokratni predstavi kar nekaj igralcev poskusilo prvič. 

Komedija To imamo v družini se odvija v bolnišničnem okolju in prikazuje reševanje nenavadnih zapletov, predvsem seveda ljubezenskih, ki so izdatno začinjeni s situacijsko komiko. V vlogah zdravnikov, medicinskih sester ter ostalih akterjev so se tako predstavili Anton Omar, Nataša Kuhar, Vinko Gajšt, Bernard Kranjec, Barbara Lejko, Tadeja Pavlinjek, Uroš Žilavec, Tim Kuzma, Andrej Žilavec in Nada Mladenović. 

Pričujoča predstava je bila premierno uprizorjena v novembru 2018 na Tišini, nastop v Murski Soboti pa je bila že petnajsta ponovitev. 

Skupina načrtuje nadaljnje nastope z omenjeno predstavo tudi v naslednji gledališki sezoni, razmišljajo pa celo že o novi predstavi. 

FOTO: Jan Vitez

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Lagvaš (nepreverjen)

Kak te to,da Serpentinšek ni dobil svojih pet minut nastopa ?

gost-t (nepreverjen)

S predstavo To imamo v družini do solz nasmejali občinstvo.
Zapisati bi bilo potrebno "maloštevilno občinstvo"
Serpetinšek ne nastopa pred tako prazno dvorano!

In reply to by Lagvaš (nepreverjen)

. (nepreverjen)

So samo Tišinčari znali ka de predstava? Tolko ticof je pa tega, je bil sploh kakšen plakat kje?

Starejše novice