Pred kratkim smo vas obvestili in hkrati prosili za pomoč pri zbiranju informacij glede kraje osebnega avtomobila. Pristojni so storilca že prijeli.

Policisti Policijske postaje Murska Sobota so med 17. in 24. januarjem na
širšem območju Murske Sobote obravnavali dva vloma in en poskus vloma v gostinski lokali, tatvino vozila ter goljufijo

Z ogledom krajev kaznivih dejanj in z zbiranjem obvestil je bil ugotovljen osumljenec kaznivih dejanj, ki so ga minulo soboto tudi prijeli. Najden osebni avtomobil je bil z originalnimi ključi vrnjen  lastniku. Opravljeni sta bili tudi dve hišni preiskavi.

41-letni osumljeni je bil v nedeljo priveden k preiskovalnemu sodniku
zaradi suma storitve treh kaznivih dejanj Velike tatvine (od tega en poskus), kaznivega dejanja Tatvine in kaznivega dejanja Goljufije. Preiskovalni sodnik je zoper osumljenega odredil pripor.
 

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
moja bejla z varaša (nepreverjen)

darko je stari znanec policije zdaj je bar na toplem in dobi svojo malico itak je nej dugu ven prišo iz zatvora in opet povratnik

Bog i batina (nepreverjen)

Keri Darko je to???

In reply to by moja bejla z varaša (nepreverjen)

1X1 (nepreverjen)

To je Darko Nikolič, tako zelo uspešen v svojem poslu, da ima v najemu dve stanovanji, v Mariboru in sobo na Gregorčičevi v M. S. Naj se Policija ne važi, da mu stopila na prste, oni to delajo samo za ˝ nekaj vredne državljane˝. Ta Darko nam odnesel ključe od vhodnih vrat in garaže, policist iza okenca pa se posmehoval; ali smo mi mogoče isti kot on, ker imamo posle z njim. Imeli pa smo takšne vrste, kot so zidarska dela, priporočil ga je mizar, torej smo vsi za v zapor, vsi kateri imamo posle z takimi. Kako zaboga bi naj znali kdo je ta Darko. TO SEM VPRAŠAL TUDI UNIFORMIRANE, PA SE SMEJAL IZ MENE !

In reply to by Bog i batina (nepreverjen)

gost1 (nepreverjen)

Kak ga je prejela? Po pošti? :D

vprašanje (nepreverjen)

razjasnite se z svojim vprašanjem;˝kak ga je prejela? Po pošti?:D˝
Kako vam naj odgovori, če niste jasni !

In reply to by gost1 (nepreverjen)

Gost1 (nepreverjen)

Tebi je tüj lekar megla v glavi, nej je samo vöni ali ka. V naslovi piše ka je policija prejela storilca pa me zanima kak ga je prejela? Poštaš ga je prineso ali dostavna služba ali što. Verjetno so ga prijeli, nej prejeli, je jasno zaj?

In reply to by vprašanje (nepreverjen)

black panter

što je te klošar

kaplčan (nepreverjen)

Bravo POLICIJA, stari znonec ,, prijeti ,na zapohi, zanime me kak pa je tota policija ukrepala priti tome lastniki avta, ki ga je pusta laufati ne pod nazdzorom, ko je imel zajtek, keko ven je tude toti naredija napoko ali pa je tude Ivančičov kolega ......

Aaaaaa (nepreverjen)

Avto pusto vužgane, pa na zajtrk odišo.. Legenda

Starejše novice