Srebrna Nika: Prekmurska pevka se je razveselila posebnega priznanja YouTuba

Nika Zorjan te dni praznuje. S strani spletne platforme za izmenjavo videoposnetkov YouTube je namreč prejela prav posebno priznanje – srebrno plaketo, ki jo podeljujejo za več kot 100.000 zbranih sledilcev (subscriberjev) na kanalu YouTube.

Veselo novico je mlada prekmurska pevka včeraj delila na družbenem omrežju Instagram, kjer se je za podporo zahvalila svojim poslušalcem in oboževalcem ter dodala, da ji brez njih ne bi uspelo. 

»Hvala, da poslušate mojo glasbo, me podpirate in stojite za mano. Hvaležna sem, da lahko počnem to, kar me najbolj osrečuje,« je zapisala Nika.
 

FOTO: Instagram (nikazorjan)

S spleta

Komentarji (41)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Lapin (nepreverjen)

Oh, ti youtube umetniki.

nastja3 (nepreverjen)

nika je naj boljša!💯 vsi ka pravite drugače ste no life hejteri😤
nika pridi v bakovce prosim😍

In reply to by Lapin (nepreverjen)

Of (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Bravo!! Čestitke! Hajteri navalite!

YTm0ney (nepreverjen)

To je nej glih nekši uspeh. Keri znamo kak youtube funkcionejra se is toga smijemo.

VRANA (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

To je pravzaprav fantastičen uspeh. Smejite se lahko samo sami iz sebe. Morate vedeti, da je to Slovenija, ne Amerika !!

In reply to by YTm0ney (nepreverjen)

YTm0ney (nepreverjen)

Daj mi 5000€, napravi upload enoga tvojoga videa v keron boš meo na pol nago žensko pa ti zrihtan miljonske oglede in še več sledilcov kak jih ma Nika. Pa ne misli ka man kaj proti njoj. Sakši naj dela ka ga veseli, samo delati cirkuse iz YT, FB, IG sledilcov in lajkov je pa v našon časi resno smešno, glede na to ka se dajo te stvari čisto enostavno kupiti. Za takši profil pevcov kak je nika in glede na njeni imiđ je top goal upload videa na keroga od arabskih kanalov in uspeh je zagotovljen. Mislin na uspeh pri ogledih in sledilcih.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

špela š. (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

je reku tipček s 20 followerji na IG 🤣🤣🤣

In reply to by YTm0ney (nepreverjen)

upss (nepreverjen)

je rekla glupača kere je najbole pomembna stvar na svejti kelko ma
followerov na IG. si ponosna?

In reply to by špela š. (nepreverjen)

špela ž. (nepreverjen)

Je pravla kura s kero se v real life nihče nešče meniti ka je zabita do amena pa more svoje frustracije zdraviti prek števila sledilcov na instagrami. Sigurno si ena tistih kera spitavle, če lejko zanosi ob pogledi na moški spolni organ na sliki na instragrami. :)

In reply to by špela š. (nepreverjen)

luzjek ml. (nepreverjen)

Čestitke. Še dobro, da ima toliko arabskih sledilcev, lahko pa imela še več™️.

Naj da še malo manj cunj na sebe in se naj bolj izzivalno premika, pa bo lahko hitro dosegla milijon.

Hmmmmmm (nepreverjen)

Ufff, to pa de hejter komentarov, hihihi
Foušija je huda zadeva. Lidgej marsikaj pozabijo. Ampak uspeha nekoga drugoga nikdar. Še posebej, če se ide o osebi, štera ne ustreza njihovin standardon za uspeh...
Narava večine lidij tu je prav zanimiva včasik. Nekoga ne marajo, ne poslušajo ga, pa do vseeno novico o njen komentejrali. To do napravili prlej kak pa če gre za kakšno pozitivno drugo novico...

bograč (nepreverjen)

Hmmmmmm Daj opiši nam vsaj meni neki njen uspeh ,kot ti zatrjuješ .Vsak še pa vedno ima pravico komentirati se ti ne zdi ?

In reply to by Hmmmmmm (nepreverjen)

Hmmmmm (nepreverjen)

Neven... Recimo to, o kon guči članek recimo. Ali pa mislin ka vsaj 5 ali 6 pesmi, štere majo na youtubi več kak milijon ogledov... Je ena najbole znanih slovenskih glasbenic.., uspeha ne ustvarja z davkoplačevalskimi penezi (kak recimo vsi smučarji, pa skakalci in podobni, za štere ljudstvo tak na velko navija). Še več nucaš? No, saj to je glih tisto, o kon gučin. Če je nešče uspešen, po možnosti prihaja iz iste regije ali istoga mesta in je uspešen v disciplini, šteri mi ne diši, je oseba nika nej vredna za mene, jo blatin, komentejran na puno, čeprav me oseba kao ne zanimle... Saj ges nikomi ne prepoveduvlen komentejrati. Meni je malo s psihološkoga vidika zanimivo opazovati situacijo. Neka podobno kak situacija, štero vidiš v vsakoj prekmurskoj vasi, kda nešče kupi novi in to dober avto, kda si najde lepo diklino ali pa pubeca, kda zača prenavlati kučo. Ali pa bog ne daj, ka se v vas z dokaj revnin prebivalstvon presel nekšen z dobro službo in penezi.... Te se zača šinfariti na pune. Foušija se tomi pravi.... Neka podobnoga kak opažan na toj novici. Pa ka je najbole zanimivo,ges Nike Zorjan ne poslušan, komercialne muzike ne maran. Ampak ne šinflen nekoga samo zato, ker je nekaj dosego v toj branži. V nasprotji z menov...

In reply to by bograč (nepreverjen)

YTm0ney (nepreverjen)

Buy Youtube subscriber .... $44,00 za 1000 sledilcev na tvojon Youtube kanali. :)

https://www.qqtube.com/en/

Tak ke je njenih več kak 100.000 sledilcev koštalo cca $2300. Ne bojte no tak naivni. Nika je znana v Sloveniji in njene pesmi se vrtijo po radisjkih postajah, ma nastope in je v bistvi nej slaba v ton ka dela. Samo dajte henjajte že ednouk tej lajke pa oboževalce naprej vlačiti ka tou nema veze z nikin. Že san zgoraj napiso, gnes je lejko sakši slaven ka ma pejneze. Slava je gnesden preci pocejni.

In reply to by Hmmmmm (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

"Nika je znana v Sloveniji in njene pesmi se vrtijo po radisjkih postajah, ma nastope in je v bistvi nej slaba v ton ka dela. " Vidiš, saj v bistvi poznaš resnico, ali nemreš s svoje primitivne kože. Moreš šinfati, tou pa je seveda nevoščljivost. Da obstaja "kupovanje" sledilcev, to menda ve že vsak osnovnošolec. Vendar, NI DOKAZA in siguren sem, da Nika le-teh ne kupuje... Še enkrat, to je Slovenija, tu se ne vrtijo takšne vsote kot npr. v ZDA,... Včasih so založbe kupovale na tisoče fizičnih plošč, da so bili na lestvicah prodaje-danes kupujejo lajke, da so na lestvicah blablabla... To so delale velike založbe, z mnogo denarja. Ne nekdo tako obskuren (v svetovnem pogledu).

Lajki pa oboževalci - ja, ker nobeden vas smrkavcev več nič ne kupi, ampak enostavno ukrade, downloada, ni več prodaje plošč, kaset, CD,...... Nekakšno "merilo" se je tako preneslo od številk prodaje na številke YT ogledov, Instagram sledilcev,...
In gnesden slaven postati je doooooosti težje, kot včasih.... In tudi tile "slavni" so aktualni le nekaj sekund-ker zaradi pametnih telefonov v butastih rokah več mladina nima 10 sekund potrpežljivosti... Nezainteresiranost za vse strmo narašča!! Karkoli kdo dela, v 3 sekundah najdeš 30 posnetkov ljudi na YT, ki delajo isto stvar in še 100x bolje....

In reply to by YTm0ney (nepreverjen)

YTm0ney (nepreverjen)

Dobro, san pač za tejbe primitivec. Ali dragi dečko, ges san verjetno dosti starejši od tejbe, če glij me naslavljaš s smrkavcon, že več kak 35 lejt san na glasbeni sceni, sicer nej v takšoj kak Nika ali vseeno. Znan kak se ten stvaren streže, zato mi en laik nede solil pamet pa me označeval za nevoščljivca in me ob enem še žalil. Ges ne žalin nikoga, pravin samo kak je in zakoj ma Nika teh 100.000 sledilcev. Za primer, Elvis Jackson keri so pouleg Laibach po moje drugi največji slovenski bend keri je znani v tujini, ma konstatno turneje in koncerte izven meja ma na svojon YT kanali malo več kak 2000 sledilcev. In če že omenjan Laibach, verjetno se strinjaš ka so zvezde svetovnoga kalibra, pa majo na svojon kanali nekaj menje kak 40.000 sledilcev. In te ena Nika Zorjan kera nastopa na hodniki v BTC-ji in je nekšoga resnoga nastopa nej mejla še v življenji ma 100.000 sledilcov na kanali in milijonske oglede videospotov. Lepou te prosin. Ge san joj niti malo nej nevošljivi, še celou privoščin joj zatou ka se trudi. Ali nej nas prosin farbati pa za norca meti na takšen način.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

YTm0ney - evo ti ga na, pa si sam razkril, zakaj nevoščljivost. 35 lejt na glasbeni sceni, pa te smrklja lejko dene v žep... Ka san te označo za primitivca, po ton tvojon odgovori lejko trdim še bole. Zdaj ti pa obrazložim: Tij si očitno še stara šola, kda smo kupovali kasete, plošče, CD-je,.. pa prebirali ovitke, besedila, gledali slike,... Vse tou je fajn in super, mimogrede san tudi ges "stara šola". Izdelek kupim in cenim!!!!! Ka je pa razlika med nama, je pa ta, ka ge razmin, ka se je celotna "glasbena industrija" spremenila, od Napsterja in Metallice naprej (če se še spomniš tožbe????). Ali nič nej zaleglo, je kar je. Druge stvari ka tij očitno ne razmiš in te je čas povozo je tou, ka obstaja različna publika. Tebi je merodajno tou, ka se tebi dopade ali realnost je pa nej čista takšna!! Laibach so kultni bend, "slavni" na čisto drugačen način kot pop zvezniki/ce... Ta "Nikina publika" še za Laibach nejso čüli, tou pa tij ne štejš v obzir. Niti ne poznajo kupovanja muzike, samo YT kliknejo pa tej "bedne" lajke stiskavlejo. Ja, meni je tou tüj bedno ali tak pač je.

In reply to by YTm0ney (nepreverjen)

Purdi (nepreverjen)

Redno se tij konstatno gor vuzigas v vseh temaj s tou afno... Rodbina? :) Pac se nan dostin ne vijde pa nan ne soli pameti.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Purdi, nemaš pojma o pojmi. Jaz VEDNO zagovarjam "naše ljudi", npr. Lušt, Bevog, Bunker,.... naše športnike, naše umetnike, naše glasbenike,.....In vse po vrsti negativci šinfajo!!!! Z vsemi pa resno nemren biti v sorodi :)))) Imamo nekaj malega, pa še to popljuvate nevoščljivci in negativci. To, da se vam dostin ne vijdi je logično- una dela za tiste, katerim je všeč, nej za tiste, katerim je nej všeč!!! Nej je pa logično, ka čiglih je ne poslušate, kliknete na vsako novico o njej in jo šinfate. To pa ni nič drugo, kot primitivizem, nevoščljivost... Imeti mnenje je nekaj drugega, kot to delate tukaj nekateri. Mnenje izraziš, ko te nekdo vpraša. Vas ni nobeden vprašal nič, ker vam pač ni všeč-kaj pa sploh klikate??? Jaz ne klikam fuzbala, ne srečanja čebelarjev, ne rokometa,.... ker me pač ne zanima in mi ni všeč!!! Je potrebno meni pisati, da so čebelarji bedni, da nobenega to ne zanima,.... ??? NE, seveda NE-ker je članek namenjen tistim, ki to imajo radi in jih zanima!!! Zato naslednjič NE KLIKAJTE, kar vas ne zanima!!! Vaše mnenje ni potrebno razglašati, če pa vas itak ne zanima!!!

In reply to by Purdi (nepreverjen)

YTm0ney (nepreverjen)

Dečko, tebi se niti približno ne senja što san ges, ka delan, ka san do zdaj vse napravo, ka zdaj delan, s ken san vse sodeloval in ge san vse nej nastopal in ge vse še bon. Niti se ti ne senja kak glasbena industrija v resnici funkcionejra. Tak ka ti lepou samo živi v svojon filmi pa uživaj in se dale pameten delaj in žali ljudi, keri se ne strinjajo s tebov. Čednih argumentov itak nemaš. Pa daj se pozanimaj prvo ka je v bistvi ta nevošljivost, kero nonstop naprej nosiš. Nevoščljivi si edino te nekomi, če bi rad biu tisto ja je on, oziroma bi rad delo tisto ka dela tisti keromi si nevošljivi. Ne ven, če man glih ges nekše ambicije ka bi biu Nika Zorjan. :)

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Joj, kda si totalno poraženi, tö imaš za adut "Tij sploj znaš što san ges?"??? Nej je velka ironija, ka ti praviš ka lajki nič ne pomenijo, ges pravim ka lajki so pač gnesden "zadeva"- in moj komentar ima 11 dislajkov, hahahahahaha. "Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit". Hahahaha, sami sebi ste negativci zabili gol, hahaha.
Nevoščljivost ni omejena samo, da hočeš biti tista oseba, hahaha. Lahko si želiš samo uspeh tiste osebe, denar tiste osebe, prepoznavnost,...... Lahko je nevoščljivost preprosto to-meni je crknila krava, naj še tebi! V primerih teh negativnih komentatorjev pa je nevoščljivost to: jaz sem niko i ništa-zakaj bi drugi uspel, naj mu spodleti!!!

In reply to by YTm0ney (nepreverjen)

YTm0ney (nepreverjen)

Poraženi v kon? San ges mogouče v kon tekmoval s tebov? Malo se ti lekar preveč ceniš, pa svoje mneje tudi. Problem je samo, ka ne razmiš, oziroma neščeš sprejeti lidij, keri ne mislijo točno tak kak ti. Moj post je na žačetki biu ka je tou ka ma 100.000 sledilcov nej glij nekši uspeh, tou lejko ma sakši ka investejra. In tij si iz toga napravo cejlo štalo pa žalo vse povprek tiste, keri so nej doj spadnoli gda si se ti oglaso. Telko samo za informacijo, poznan Niko, poznan njenoga očo, v bistvi poznan cejlo njeno familijo. Niti z besedo san nigi nej pošinfo Nike kak izvajalke, tij pa nemreš iz svoje kože. In ja, to ka san ges dosegno doma in v tujini v mojon fahi glasbe, nede Nika nikoli sama od sejbe dosegnola. Meni se nej trbej po yuotube kanalaj odavati ka napunin klub v tujini gda man koncert, pa sigurno za en nastop več keša dobin kak Nika. Pa sten ne žalin Nike, niti joj neščen nič slaboga. Moja poanta je bila ka youtube rabi takšne ka delajo to ka dela Nika in njeni producen Raay in cela ekipa kera stoji za njo. YT s ten največ zasluži. Podeljujejo nekše plakete in s ten vspodbujajo druge kak še bole plačujejo za lajke in sledilce in s ten še bole punijo TRR od youtube. Pa še neka, bi tij biu moj menađer glede na to ka si lekar najbole sposoben za tej zadeve in se v vse razmiš? :)

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Priznam, ka san sposoben. Bil bi tvoj menađer ali vsak drek pa odati tüj nemren. Čudežov ne delam niti ges :))))

Ne delaj se zdaj nedužnoga: BREZ DOKAZA si Niko etiketiral, da je sledilce kupila, zatorej je nerelevantno število sledilcev... Ne sprenevedaj se, ali si pa samo tak zabiti??? Pa poznaš jo, pa očeta, pa celo familijo-rejsan si pravi prijatelj. Takšnoga prijatelja ne želim nikomur.

In reply to by YTm0ney (nepreverjen)

YTm0ney (nepreverjen)

:)

In reply to by VRANA (nepreverjen)

aaaaaaaaaaaaaaaaa1 (nepreverjen)

Hmmmmm Za komentar++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

In reply to by Hmmmmm (nepreverjen)

Čardaš (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Bravo Nika. Tak zaj se pa pogejte od faušije nesposobneži.

B0štjan (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Bravo Nina! Tak se dela!

B00štjan (nepreverjen)

Bravo, tak se kupujejo ogledi in sledilci pa youtubeu.

In reply to by B0štjan (nepreverjen)

Un Poco Loco (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Lep uspeh za našo prekmursko zvezdico .

lovrenčec (nepreverjen)

Jaz te ne poslušam in nikoli ne bom .Tisti ,ki pa ste ji bole pri rijti pa ajde navalite

AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

Kdo je NIKA ZORJAN? AJA, LARMAŠKIJŠTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ojgdxsfhhbf (nepreverjen)

"poslušamo tvojo glasbo"???
Pa ti sploj nemaš svoje glasbe, ti samo kopiraš drugih izvajalcov, Mrš!

Pepca91 (nepreverjen)

Najboljša si! Ponosni smo na tebe! Nika naša zvezda!

hjoj (nepreverjen)

pa ajde trujde se tu nemren nika povedate.. glede njene slave ka jo je radio napravo slavno pa tej njene oglede ka si jih da napravite ka ma čin več.. isto sledilcev.. joooj bože en komad ma dober ostalo skoperano sranje.. je istina ka jo večinoma poslušajo deca, zdaj pa či jin je fajn pa uživajo te mene se zdij ka je svoje dosegnila..

nogobrc (nepreverjen)

praviš ka radio jo je napravo slavno.....hahaha...kakše betežne nesmisle pijšete...ti si končo O.Š.?

In reply to by hjoj (nepreverjen)

masjter3 (nepreverjen)

pa dobro pustite žensko naj dela kar dela, če jo to veseli pa ma fene ka jo podpirajo. meni tudi rahlo ide na živce, ampak zakoj bi jo dajali v nič?

mislim ka bi dosti večji del ljudstva bil bole srečen, če bi lejko za preživetje delal to kar jih veseli pa kar znajo in ona točno to dela - spejvle dosta boljše kak marsikeri keri se je že kdaj omenjal na tem portali, očitno ma tudi lidi ka jo podpirajo, taka zakoj nej? more power to her.

mislim, jes san do zdaj POGLEDAL dva tri njene videe ker se mi zdi fajn punca za pogledniti, nejsan pa nekaj hardkor fen muzike, taka je izbira dokaj enostavna, samo klikneš mute tan pa je. alpa sploh ne gledaš če ti je vse tak antipatično in si srečen v lajfi, definitivno boljše kak se čemeriti na sobotainfo ker neka ženska dela kar jo veseli in je pri tem relativno uspešna.

metalec (nepreverjen)

ne poslušam njenih pesmi še menje me ona zanima -sem še itak fen hejvi metala pri 48 lejtah..ali eno ne razmim zokoj ste komentatori ka davlete minuse ( zatou ka je pravla ka je srečna in razložila zokoj je srečna) tak fejst zabiti, pa nemate nika z Niko?
ali istočasno razmim - ker da san ge poslušo Metallico v 80ih san isto tak dobivo kritike zarad toga in ge san gnesden še vedno srečen in zdrav zarad toga (prejk youtube san dosti zvedo o glasbi ki me drži živoga kak pred 30 lejti) - medtem ko je dosta mojih šinfarov pomrlo...karma je..uhhh

karma je hudič (nepreverjen)

Metalček hudiček te pa znaš keri vrag te gor drži in karma je hudič s koso, nej?
Ajde drži se in RnR = zakon!

In reply to by metalec (nepreverjen)

nogobrc (nepreverjen)

metalec, tak je! enim pamet stagnira od nevoščljivosti sreče ali uspeha drugih ker sami to ne vedo biti oziroma niso.

pozitiven (nepreverjen)

Bravo Nika. Kakor koli se zgoraj tej krejgajo, ti čestitam od srca, ker je težko na tej sceni gnes den. Vsa čast, podpiramo te, uživaj v svojon deli, radi te imamo.
In bravo, ker ti vedno uspe zbiditi tudi te škodoželjne komentatorje, kere de pomali vrag vzel od zavisti, pokazati pa itak nemajo nika, razen negativno komentatorsko bedo.
Želim ti vse najboljše in svetovno odersko sceno, kar bo 1x nedvomno prišlo!

Romil Chaudhary (nepreverjen)

Nika Zorjan congrats you got the silver button. It's amazing.
You can increase your youtube channel subscribers by applying different ways like sharing videos to more users, create amazing content and buy youtube subscribers. There are many techniques which you can implement. Its good for your youtube channel. Best of luck for your channel.
Refer here: https://sites.google.com/view/buyytsubscribersindia/

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice