Preteklo sredo so pomurski policisti obravnavali sedem prometnih nesreč v katerih so se štiri osebe lahko telesno poškodovale, štiri kazniva dejanja in pet kršitev javnega reda in miru.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino vaze z groba, tatvino goriva na bencinskem servisu, tatvino kolesa ter grožnjo.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Gornji Petrovci in Murska Sobota.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
? (nepreverjen)

pa narod ka van ge. vazo te z groba kradnoli? pa z vami vse vrejdi?

Nevihta (nepreverjen)

Eh, vejpa vöter je fudo, gda so nevihte bile, pa se je vaza par metrov dale skotala, pa so jo mamca nej vidli. Sicer so tüdi meni pred nekaj leti fkradnoli z groba na novo posajene mačehe, pa san nej letejla na policijo.

In reply to by ? (nepreverjen)

Katastrofa (nepreverjen)

Kak kole nejje to fajn samo zaradi taksih stvari trbej policaje zvate?

sivacelica

Z očetovega groba so pa vsako leto kradli točno takšen encijan, kot je na sliki. Znova in vedno znova. Verjetno si ga je ukradel vsak, ki je šel mimo. Tak da ga zdaj zaradi tega nočemo več imeti. Policije sicer nismo klicali. Tisti, ki so ga kradli, pa ga naj prišparajo za svoj lasten grob. Tako.

vodka (nepreverjen)

Prlej kak se njemi vaza segreje v rokaj naj se pokojnomi pridruži.

Starejše novice