Fotografija je simbolična
Prihodnjo sredo se znova odpirajo vrata Gledališča Park v Murski Soboti.

Ker gledaliških, glasbenih in drugih dogodkov, kot smo jih bili navajeni, še nekaj časa ne bo, iz Zavoda za kulturo, turizem in šport Murska Sobota (ZKTŠ) vabijo k ogledu filmov, ki so s svojo umetniško vrednostjo zaznamovali drugo polovico minulega in začetek letošnjega leta.

Že nekaj časa so na ZKTŠ načrtovali obogatitev siceršnjega programa tudi s kakovostnim filmom, zato so decembra kupili digitalni filmski projektor in novo platno. Redni filmski program so sicer nameravali začeti jeseni, saj bi prav s tem zaznamovali 10 let  dela v Gledališču Park. A presenetile so jih povsem nepričakovane okoliščine in ker bodo kinematografi odprti najprej, začenjajo s filmi!

V mesecu juniju bodo v dvorani Gledališča Park na velikem platnu filmi kot je zgodovinska drama režiserja Romana Polanskega: OBTOŽUJEM! (J'accuse), španski film BOLEČINA IN SLAVA (Dolor y gloria) z Antoniom Banderasom v glavni vlogi, biografska glasbena drama JUDY z Renée Zellweger, idr.

Več o filmskem naboru: http://www.zkts-ms.si/kultura

Na vsaki projekciji bo največ 50 obiskovalcev, ki bodo v dvorani s 345 sedeži razporejeni v varni razdalji. Ker drugih navodil še nimajo, vas bodo z njimi seznanili takoj, ko jih bodo prejeli. Objavili jih bodo  na spletni strani www.zkts-ms.si, dostopna pa bodo tudi v predprostoru Gledališče Park.

Filmske projekcije bodo jeseni vključene v siceršnjo programsko ponudbo Gledališča Park.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
. (nepreverjen)

Upajmo da bojo boljše kvalitete filmi, HD bi ziher šlo kazati.

Starejše novice