Jutri ob 18. uri se bo v Medgeneracijskem središču v Murski Soboti odvila predstavitev tretje knjige Urbana Urbanca, z naslovom Sem, ki ljubim življenje.

Tematika, ki se je Urbanc v knjigi dotakne kot prve, nam sporoča, da je življenje res darilo, in šele ko ga sprejmemo takšnega, kot je, nas življenje sprejme nazaj. Ostale tematike medtem ponujajo edinstven pristop k izboljševanju ter razvijanju našega odnosa do vsega, kar se nam dogaja oziroma kar nam tako ali drugače prihaja na pot. 

»Skozi zaupanja v proces ter skozi spremembo in samost, ki jo po mojem mnenju vsak izmed nas mora znati sprejeti ter se v njej naučiti živeti, nas pot vedno znova pripelje do moškega in ženske, ki se na svoji poti ljubezni in rasti vedno znova prepletata in se drug ob drugem gradita,« razlaga Urban Urbanc.

V knjigi je 45 misli, ki opisujejo naša življenja ter pot, na katero bi vsak izmed nas vsaj enkrat v življenju moral stopiti, če bo želel najti srečo – to je pot vase. Misli so podkrepljene s čutnimi fotografijami, ki dajejo knjigi še večjo moč. 

''Vse kar si želim je, da bi ljudje nekega dne vendarle odprli oči ter svoja srca in končno doumeli, da je vse tisto, kar tako vztrajno iščemo drugje, že od nekdaj v nas. To je moja želja in je del mojega poslanstva.''

Vstop je prost, druženje pa se začne ob 18. uri.

Predstavitev knjige Sem, ki ljubim življenje
Četrtek, 28. 3. 2019
Medgeneracijsko središče Mensana
Slomškova ulica 49, Murska Sobota

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice