Knjigo »Kako je EFT spremenil moje življenje … in lahko tudi vaše«, so predstavile navdušena predavateljica Pika Rajnar, soavtorica knjige Cvetka Horvat – izvajalka EFT metode, ki živi in dela v Pomurju in Jelka Peček.

Knjiga je pred kratkim izšla pri založbi Pasadena. Je izbor 13 resničnih zgodb ljudi iz Slovenije in je mišljena kot motivacija za »tapkanje«. Zgodbe so darilo tistih, ki so si z metodo ETF pomagali in začutili željo, da svoje izjemne izkušnje delijo z nami.

ETF, tehnika doseganja čustvene svobode, je enostaven postopek, katerega avtor je Američan Gary Craig. Leta 1996 je na spletu objavil obširen in brezplačen ETF priročnik, kar je botrovalo k hitrejšemu širjenju informacij o metodi energijske tehnike, s katero lahko odpravimo najrazličnejše telesne in čustvene težave, da občutimo, občutke besedno izrazimo in se lahno dotikamo akupunkturnih točk na telesu – tapkamo. Več informacij o EFT tehniki je dosegljivo na spletni strani www.eft-slovenija.si in www.custvena-svoboda.si .

Predstavljena knjiga je »priročnik s dušo« samopomoči.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice