Do incidenta, v katerega so bile vpletene tri ženske, je prišlo na prizorišču skorajšnje tragedije.

Spomnimo, pred tednom dni je prišlo do groznega nesrečnega slučaja, v katerem se je deklica pred Blagovnico začela dušiti s koščkom sadja, domnevno grozdjem.

Reševalci so jo odpeljali v soboško bolnišnico, nakar pa jo je helikopter prepeljal v UKC Ljubljana, kjer je po naših informacijah še zmeraj hospitalizirana in v resnem stanju. 
 

Spor med sorodnicami?

Do novega incidenta pa je na istem prizorišču prišlo včeraj, po 12. uri, ko naj bi prišlo do prerekanja treh žensk, vsaj dveh v sorodstvenem razmerju z nesrečno deklico. Po naših informacijah naj bi povod za konflikt bila tudi skorajšnja tragedija otroka, ena izmed žensk pa je drugo napadla s solzivcem. Interventni dogodek so nam na policiji potrdili.

"Do dogodka je prišlo okoli 13. ure pred Blagovnico. Vpletene so bile tri ženske, ena izmed vpletenih je drugo pošpricala z neznano snovjo, zato je slednja poiskala zdravniško pomoč. Prišlo je do lažjih telesnih poškodb," so nam sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

S spleta

Komentarji (8)

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.
čarni vrag (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Za vas je slovenski jezik nerešljiva uganka. Skorajšna tragedija, to je nekaj kar se bo zgodilo v prihodnosti. Na skorajšnih Olimpijskih igrah bodo nastopili športniki z vsega sveta. Dogodek z grozdjem pa se je že zgodil in se bo spremenil v tragedijo, če bi ne daj Bog deklica umrla ali imela težke posledice.

Čegevara (nepreverjen)

Malo si prepameten, ka bi bil slavist. Dva pomena ma beseda lejko, znaš?

skôrajšnji -a -e prid. (ō) nav. ekspr.
1. ki je (bil) blizu uresničenja: zavarovati kaj pred skorajšnjim propadom; rešiti koga skorajšnje pogube

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Rosenkrantz (nepreverjen)

To je podoba prenovljene Slovenske ulice..

lepabeseda

To je Zvezna ulica.

In reply to by Rosenkrantz (nepreverjen)

Katebriga1 (nepreverjen)

Ciganje što druge

smeh

,

In reply to by Katebriga1 (nepreverjen)

kristofer (nepreverjen)

Zandiji sami problemi so z njimi .

krobikar1

"... začela dušiti s koškom sadja,..." rejsaaan? Pa to ni "štamparska greška" , pač pa vse kaj drugega, ker ni samo v tem članku! Glavno da se klika!

Starejše novice