Minulo nedeljo so murskosoboški policisti v kraju Tišina naleteli na grozljive prizore. Kot smo poročali, so v eni od tamkajšnjih hiš našli žensko srednjih let, ki je umrla nasilne smrti, nato pa v sosednji hiši še moškega, ki je storil samomor. Zdaj so znane nove podrobnosti o tragičnem primeru.

"Z ogledom, zbiranjem  obvestil  in  obdukcijo  je  bilo ugotovljeno, da je ženska srednjih let umrla nasilne smrti. Med zbiranjem obvestil  je bil v bližini, na svojem domu najden mrtev moški, ki je storil samomor.  V  tej  zvezi  je  bila  opravljena hišna preiskava, kjer so bili zaseženi  določeni  predmeti," so zapisali v Policijski upravi Murska Sobota in dodali, da bo več znanega, ko bodo prejeli rezultate preiskav ter zbrali vsa potrebna obvestila.

Je vpletena tretja oseba?

Po Tišini in okolici se je tragična vest hitro razširila. Motiv za umor ali uboj bi lahko bilo ljubosumje, vendar pa si sosedje, ki pred kamero niso želeli govoriti, menda ne morajo predstavljati, da bi 59-letnik bil zmožen zagrešiti takšen zločin.

V javnosti so v zadnjem času sicer začele krožiti tudi govorice, da bi v primer lahko bila vpletena tretja oseba. Tudi o tem smo se pozanimali pri policiji, vendar pa nam konkretnega odgovora niso dali.

S spleta

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
gost121 (nepreverjen)

kaj je novega ?! zavajanje!

kvazinovinarčki (nepreverjen)

In kakšne so zdaj tej podrobnosti? Napisali ste nej nič novoga. Isti ste že kak nova24. Same bedarije.

Tuta (nepreverjen)

Napisali so veške tute, kak ponavadi,... Samo ka je kao udarno!!

Vedež (nepreverjen)

Tou so si pri mlejki gučali?! Ka pa znamo, ka je kdo med nami sposoben pa ka nej,...!

Jhshhh (nepreverjen)

In katere so te nove podrobnosti?????

VojkoZMajolko (nepreverjen)

Predlagam, da ob članke dodate gumb "Prijavi članek". Tako, kot je pri komentarjih gumb "Prijavi komentar". Tako bi lahko butaste članke z butastimi naslovi hitro skrili.

werwerw (nepreverjen)

Vej pa ne razmite, lidgej, ka miličarge za umor nemajo časa, morejo po goričkon harati pa zapejrati Gorčonce zavolo peti sadijk konople????? Nesposobnost, neumnost ali pa obouje fkuper?

Varandero (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Vi prekmurci za vas treba podnapise saj sploh ne znate pisati slovensko zato pa ste zadaj za leseno žlico tam doli za krave past ste dobri

Strijc. (nepreverjen)

Z ponoson san prekmurec, in po tvojoj presoji(znankar sploj nevejs ka je triglav na slovenskoj strani) san rajsi z kravami(kere znajo locila nucati, pa majo neprimerno vsaj 10x veksi iq kak tij) pajdas, kak pa z teksnin ejcekon kak si tij!

In reply to by Varandero (nepreverjen)

Neko (nepreverjen)

Vejpa enoga ločila si nej ponuco, pa te boš ti gučo, ka drujge ne vejmo pijsate!?!

In reply to by Varandero (nepreverjen)

keeway (nepreverjen)

Če so znane podrobnosti,jih prosim napišite ali umaknite objavo!

Starejše novice