V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, kjer sta se dve osebi lahko telesno poškodovali, šest kaznivih dejanj, kršitev javnega reda in miru, dva primera povoženja divjadi in dve poškodbi vozil na parkirnem prostoru.

Okoli 8.00 ure je v Križevcih pri Ljutomeru, voznik osebnega avtomobila na zaznamovanem prehodu za pešce trčil v peško, ki je pravilno prečkala vozišče po prehodu za pešce. Pri tem se je peška lahko telesno poškodovala. V Beltincih je ob 14.50 ure voznica osebnega avtomobila trčila v pešca, ki se je v tistem trenutku zadrževal na cestišču. Tudi v tem primeru se je pešec lahko telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino goriva iz rezervoarja tovornega avtomobila, poškodovanje ključavnice in okovja na vratih, grožnjo, poškodovanje vrat starejše nenaseljene hiše, tatvino denarja in nasilje v družini, kjer je bil kršitelju izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelj se je po intervenciji pomiril in s kršitvijo prenehal.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Lendava.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice