Kronika pomurskih policistov.

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč, v katerih so se tri osebe lahko telesno poškodovale, osem kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, pridržali eno osebo ter obravnavali še dva primera povoženja divjadi.

V Gornji Radgoni je zaradi prekratke varnostne razdalje prišlo do trčenja dveh osebnih avtomobilov. V nesreči se je sopotnik lahko telesno poškodoval. V Ljutomeru je zaradi neprilagojene hitrosti padel mopedist in se pri tem lahko telesno poškodoval. V Moti je voznik osebnega avtomobil, zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča trčil v peško, ki je hodila po nepravilni strani. Pri trčenju se je peška lahko telesno poškodovala.

Na področju kriminalitete so obravnavali dve tatvini drv, tri poškodovanja tuje stvari, nasilje v družini, goljufijo ter ponarejanje listin.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Moški, ki je v gostinskem lokalu razgrajal in se kljub intervenciji policistov ni hotel pomiriti, je bil pridržan na Policijski postaji v Murski Soboti.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP M. Sobota.

*Slika je simbolična

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice