Iz Prometno-informacijskega centra za državne ceste so sporočili, da se je na pomurski avtocesti zgodila prometna nesreča.

Zaradi prometne nesreče med priključkoma Turnišče in Gančani proti Mariboru je bila pomurska avtocesta nekaj časa zaprta, nastajali so zastoji. 

Kolona vozil je po naših informacijah bila dolga že štiri kilometre, zdaj je že odprta za promet.

Sicer pa je žal znova postalo jasno, da se številni vozniki v primeru nesreče ali zastoja še vedno ne znajo pravilno razvrstiti na avtocesti oziroma vzpostaviti reševalnega pasu. Dostop intervencijskim vozilom bi tako lahko bil močno otežen.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Adolft (nepreverjen)

Ka je postalo jasno?! Kakši reševalni pas? Ge? Komaj je mesta za dva avtoja, zahvalite se ovin ka so odstavni pas pospravili v žep, Židan pa podobni.

Marijanko (nepreverjen)

Pameten Dolfi, še drugo sliko pogledni, ka boš vido kak so pa reševalni pas napravili ovi naprej. Ne boj tak zagrenjeni pa pameten kak drek.

In reply to by Adolft (nepreverjen)

vodka (nepreverjen)

Kda je pa Židan biu predsednik vlade ali prometni minister? Blebečeš nekaj na pamet ali maš dokaz za tou svojo trditev? Če ga maš prilepi ka mo vsi znali vendar konkretni dokaz nej samo praznno lapanje.

In reply to by Marijanko (nepreverjen)

Fainšček Ekolog (nepreverjen)

Židan je bil vedno Židof s figo v žepu.

In reply to by Adolft (nepreverjen)

Prekmurec 67 (nepreverjen)

Z odgovornim obnašanjem se za reševalni pas najde dovolj prostora.Nekateri pač svojo nesposobnost valijo na druge kot kakšni politiki.

Rankooooo (nepreverjen)

Reševalni passss naj bi menje vkrali pa bi meli 5pasno avtocesto(Mater mu zidarsko

Fainšček Ekolog (nepreverjen)

Jah hitra cesta pač, brez odstavnega pasu,... kjer se ob manjši okvari, manjši nesreči nabirajo kolone tudi do nekaj ur...Naj omenim tudi dejstvo, da je nekdo mastno pokasiral denar, da je speljal to "hitro" cesto preko najbolj rodovitne kmetijske zemlje in skozi gozd, ki je (bil) del zavarovanega območja, Natura 2000.

čarni vrag (nepreverjen)

Te kolone največkrat nastajajo zaradi počasnosti policije. Sam sem pre kakimi 5 leti stal v koloni uro in pol. Strašen karambol pa je bil da sta trčila dva romunska avtomobila. Pravzaprav je šlo za nalet od zadaj. Nihče je nej bil poškodovan. Najprej sta se pripelala dva policaja. te smo pa eno uro čakali na nekše policaje, ka so mesto nesreče poslikali. Kolona pa ne pijtaj kak duga.

Starejše novice