V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno kaznivo dejanje, šest kršitev javnega reda in dva primera povoženja divjadi.

S področja kriminalitete so radgonski policisti obravnavali kaznivo dejanje nasilje v družini. Osumljenemu je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja.

Javni red je bil kršen štirikrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil zasežen osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Gornji Petrovci in na pomurski avtocesti.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
tuncika

Zgodilo se je v Avstriji. Žena je po prepiru udarila moža v prsa in ga oklofutala, nato ji je mož prisolil dve zaušnici za prisebnost. Mož je po intervenciji dobil prepoved približevanja ženi.
Pa povejte kdo ima sedaj prav ????????????? Vedno in vedno žene !!!!!!!!!!!! Zakaj, ker nam vladajo in sodijo ženske !!!!!!!!!!!!! Je prav tako ???????????????
To se je zgodilo Avstrijski političarki, kateri poročni priča je bil (leta 2018) predsednik Putin.

MTS (nepreverjen)

Nemaš kaj ženske vdariti, tudi či te "oklofuta", boj ded pa ne odreageraj impulzivno ampak ponucaj mozeg

Lucifer (nepreverjen)

Se strinjan. Ampak za medsebojni konflikt so vedno potrebne obojestranske intrigacije. Nej me narobe razmite ampak ženske gnesden enostavno gracuvlejo neznosne. Nasilje je nej rešitev kak je tude nej rešitev prilivanje olja na ogenj. Te boj raje sam.

In reply to by MTS (nepreverjen)

lolobrigida (nepreverjen)

MTS, ni res, nihče nima pravice nobenega oklofutati - ne moški žensko in ne ženska moškega. Vidiš da je pika na koncu stavka?

In reply to by MTS (nepreverjen)

😫 (nepreverjen)

Škoda sakše, ki je mimo padnola👏🏻

Starejše novice