V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč, šest kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih in povoženje divjadi.

V obravnavanih prometnih nesrečah je v štirih nastala le materialna škoda v prometni nesreči v Lomanošah pa je med trčenjem tovornega avtomobila in osebnega avtomobila voznica slednjega utrpela lahko telesno poškodbo.

S področja kriminalitete v Murski Soboti odkrit bankovec za 50 evrov za katerega se sumi, da je ponarejen. Na območju Ljutomera obravnavana tatvina orodja, na območju Murske Sobote pa lahka telesna poškodba, tatvina bančne kartice in nasilje v družini. Moškemu, ki je nasilje izvajal je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelja sta se po intervencijah pomirila.

Meritev hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Gornja Radgona.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Vrataričjože (nepreverjen)

Prepovedano prebliževanje bi že smrad mogo zdavnaj dobiti (cejle dnejve se na šank naslanja pa sajavi okouli te pa na žensko se pravlja (Daj objavi telefonsko ka ti mero zemen smrad eden)(dajte ženske kere se tak bojite vaši smradov ka vas matreterajo bijejo ali kašno koli nasilje izvajajo na vas ///se obrnite na Sobota info,,nej na policijo ker do prej napisali što pa skijc je pa što je tak ka te de naše druženje mi za ženske ukrepali po svoji meri.

Starejše novice