V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno kaznivo dejanje, tri kršitve javnega reda in miru, požar, povoženje divjadi in zasegli osebni avtomobil.

S področja kriminalitete je bil na območju Gornje Radgone obravnavan vlom v stanovanjsko hišo.

Ob 11.29 uri so bili obveščeni o požaru v Kuštanovcih. Zagorelo je v kurilnici vikenda. Požar so pogasili gasilci. Nastalo je za tisoč evrov materialne škode.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Na območju Ljutomera je bil kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasežen osebni avtomobil.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Gornja Radgona.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Martina1965 (nepreverjen)

Javni red in mir kršen v zasebnih prostorih...
Nerazumljiv stavek, še bolj, ko pridejo in napišejo plač. nalog. Od policistov se pričakuje še nekaj več, tisto kar imajo v svojih členih, vendar le za svoje znance, prijatelje in od teh. Imajo tudi za tiste kateri pridejo, pristopijo in jih kličejo- prvi. Pred njih se postavijo zdolgočasene ženske z svojim predstavnikom, ta se kiti z dobro službo v javni upravi, drugič ˝občinarka˝ obvesti svoje zveze. Brez nje bi bilo težko prepričati PP v moje anomalije. Prav tako publiko pod mojo grmado, to so ljudje kateri zgroženo sprašujejo zakaj so instance nemočne proti meni. Tukaj imam možnost napisati, da bodo to storili, ko me po krivem obtožijo ljudje za tisto kar sami delajo. Najprej je bila ukradena lestev pri krovcu v Ižakovcih, to so vsi okoličani videli pri meni, prav tako vedo, da sem jo prodala. Mejaši so si zaželeli geometre. Naj jih plačam in spregledam, da si lastim od obeh grunte.20m so mi potem podarili, pišejo preko druž. omrežij, s tem hočejo zas. tožbe in moje siromašenje. Kar so že storili s pomočjo policistov. Za njih so pričali na obravnavah in se pomenkujejo z vsemi kjer je potrebno. Dve uri in pol so premlevali v hiši napadalcev, kako napisati zapisnik, ko me mejaš (zdaj pokojni) pretepel. To, da je dobil potrebno pijačo od naročiteljice niso omenili, čeprav videli njegovo stanje. Tedaj so začeli z nalogi, kajti dobila sem tretjino, ker so ugotovili, da sem vrgla kamen proti njemu. Tega sem zalučala, ko me spustil in kričal s svojo ženo- naročiteljico, da NE VEM KAJ ME ŠE ČAKA, ČE BOM KLICALA PP. In res. Tega kar delajo z mano in zdaj že svojci, tega ne verjame nihče, ker takšni ljudje ne obstajajo. Obstajam pa jaz in vsa škoda storjena in razposlana med ljudi. To pa verjamejo vsi.

zvodnik milan (nepreverjen)

moje babe so tiho ko bubice
kad ja rečem šuti
one še prdniti ne upajo

zvodnik milan (nepreverjen)

moje babe so tiho ko bubice
kad ja rečem šuti
one še prdniti ne upajo

Starejše novice