Kronika pomurskih policistov.

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč, pet kaznivih dejanj, devet kršitev javnega reda in miru, štiri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru, pridržali pa so tudi dve osebi.

Ob 10.35 uri je voznik osebnega avtomobila izven naselja Gomila zaradi nepravilne smeri vožnje zapeljal izven vozišča in trčil v drevo. Pri tem se je lahko telesno poškodoval. Škode na avtomobilu je za 1.000 evrov.

Radgonski policisti so v dveh primerih, na njivah v okolici Lomanoš obravnavali poškodovanje kombajnov. Kot že v več prejšnjih primerih, je neznani storilec na steblo koruze navezal nerjavečo palico, ki je med žetvijo koruze poškodovala kombajn.

Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali goljufijo pri spletni prodaji in preprečitev uradnega dejanja, lendavski pa tatvino goriva na bencinskem servisu.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnih prostorih in petkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola sta bila pridržana dva voznika osebnih avtomobilov.

Na območju celotne države poteka akcija za večjo varnost peščev. Policisti voznike tako pozivajo, naj poskrbijo, da bodo med vožnjo še posebej previdni do najbolj ranljive skupine udeležencev v cestnem prometu. Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.

*Naslovna fotografija je simbolična.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
V občini Belti… (nepreverjen)

Zapeljal s ceste in trčil v drevo? Kaj pa tisti kateri razbijejo ograjo in pristanejo v hiši? Od njih pa ničesar! Se že oglasil ta kateri je tako letel, in mi preko drugih obečal na gobec, če bom še dalje to omenjal. Lastnik ograje je zrihtal, da se od tega ne piše! Je že kdo slišal za modro mafijo? Kmalu bodo množični protesti pred PP in sodiščem. Preko FB boste obveščeni dan pred tem. Za posmeh ali karkoli me ne briga, glavno je, da bo prišlo v medije. KORUPCIJA IN PRIJATELJSKE NAVEZE MURSKOSOBOŠKIH ODVETNIKOV IN ŠE NEKAJ...

Starejše novice