V nakupovalnem centru Tuš v Murski Soboti je zjutraj zagorel osebni računalnik.

 Murskosoboški gasilci so zjutraj, nekaj pred osmo uro, prejeli poziv iz nakupovalnega središča Tuš na Lendavski ulici v Murski Soboti. V eni izmed pisarn se je vnel osebni računalnik. Gasilci so manjši požar pogasili, ta pa ni povzročil večje škode.

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Marduk

Pa saj nemrejo biti resni - zavolo gašenja požara na računalniku gasilce pozovejo?
Pa saj znankar sama zgradba premore vsaj en gasilni aparat? Če nej pa je to...
Razmo bi, če bi se začelo cvreti celo električno omrežje; metati iskre ali kaj...

picek

Saj neveš kakšen je bil požar na računalnike, sakši se zasaga, lejko se je vklopo tudi požarni alarm ...

jonie

alarm se je vklopo zato so gasilci prišle

Marduk
lokalno

Marduk: s tabo se ne strinjam, gasilce so poklicali oz obvestili ker je gorelo in oni so usposobljeni za take stvari in vedo kaj morejo narediti v takem primeru. Zato se jaz strinjam da so prišli.

žuna

Jonie, nej zaradi alarmA, ampak zato ka so pozvale na 112!! alarm se pa še sploj nej sprožo tej čas, ker je gostota dima bila premala.

Marduk

Ahoj, Lokalno.
Aha je bil mišljen kot pritrditev možnosti trditve, da se je sprožil alarm in da so zato posredovali gasilci. Pa temu ni bilo tako.
Komentiral sem tak, ker sem si predstavljal,da bi moral biti v zgradbi gasilni aparat in vsaj nekdo, ki bi bil sposoben prebrati 2-3 korake kako sprostiti prah iz jeklenke in odreagirati.
Ne vem, včeraj je blizu nas gorelo (preberi si drug, danes objavljen članek na sobotašinfu). In, če nekomu gori domačija - mu verjetno ni vseeno in reagira, drugače pa...
Saj ne verjamem, da tam (Tuš) vedo kje, npr. imajo el. omarico, da izklopijo tok ali kaj - tu govorim na pamet. Lejko kaj Žuna doda, ka napraviti v tom primeri - lejko pride do toga tudi doma, kjer ni aparata...

lokalno

Saj mislim da imajo kak aparat in tudi če bi delavci pogasili požar bi gasilci vseeno morali priti da pogledajo kaj in kako naprej..verjetno pa vsakega ki zagleda požar ali nesrečo ali kaj drugega zajame panika v kateri spoloh neveš kaj bi naredil zato pravim da se strinjam da so poklicali 112 in so prišli domači gasilci in pogledali vse. Ja za ta fčerajšni požar sem pa bral prej in vidim po slikah da je bilo hudo :S

picek

Bokše mete petelina v kletki kak pa v streji :)

Starejše novice