Fotografija je simbolična

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali sedem prometnih nesreč. Pri tem sta se dve končali z lažjimi telesnimi poškodbami. V ostalih petih je nastala samo materialna škoda.

Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in šest primerov povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana štiri kazniva dejanja, devet kršitev javnega reda, požar in poskus samomora.

S področja kriminalitete je bila v Radencih obravnavana tatvina gorskega kolesa. Na banki v Črenšovcih je bil odkrit ponarejen bankovec za 5 evrov. Radgonski policisti so obravnavali kaznivo dejanje povzročitev lahke telesne poškodbe, lendavski pa poškodovanje tuje stvari.

V naselju Drakovci je prišlo do požara v kurilnici in v kletnih prostorih stanovanjske hiše. Z ogledom ugotovljeno, da je do požara prišlo zaradi napake na električni napeljavi. Nastalo je za okoli 10 tisoč evrov škode.

Javni red je bil kršen sedemkrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnih krajih. V Lendavi je bil pridržan kršitelj, kateri se kljub intervenciji ni hotel pomiriti.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice