Fotografija je simbolična
V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve kaznivi dejanji, šest prometnih nesreč z materialno škodo, osem kršitev javnega reda in miru, dva požara, pet povoženj divjadi in zasegli vozilo.

Na območju Murske Sobote so policisti obravnavali tatvino goriva iz tovornega vozila, na območju Lendave pa tatvino dekoracijskih izdelkov.

Javni red in mir je bil kršen šestkrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.   

Na območju Gornjih Petrovec je bil kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasežen osebni avtomobil.

Prišlo je do dveh požarov

V Gančanih je gorelo v naravnem okolju. Gorel je večji kup navoženih vej in lesa. Požar so pogasili gasilci iz PGD Gančani in PGD Beltinci.

V Sebeborcih pa obravnavan požar na stanovanjski hiši. Zagorela je starejša stanovanjska hiša velikosti 50 kvadratnih metrov. Med gašenjem so gasilci v stavbi našli občana. Reševalci NMP Murska Sobota so ga oskrbeli in prepeljali v bolnišnico Rakičan. 

Požar, ki je uničil ostrešje hiše in delno poškodoval notranjost, so pogasili gasilci PGD Sebeborci, Moravske Toplice, Andrejci, Krnci in Martjanci. Vzrok požara policisti še ugotavljajo.  

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Gornja Radgona in Murska Sobota.      

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice