Dogodki in pojavi za 29. december 2015.

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč, ki so se vse končale le z materialno škodo, pet kaznivih dejanj, poskus samomora, dve nesreči pri delu, štiri kršitve javnega reda in miru ter tri primere povoženja divjadi. 

Na področju kriminalitete so obravnavali kaznivo dejanje goljufije, kaznivo dejanje krivolova, ogrožanje z nevarnim orodjem pri prepiru ali pretepu, kaznivo dejanje grožnje ter kaznivo dejanje nasilja v družini. 

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. V tej zvezi je v Murski Soboti bila obravnavana ženska, ki je skozi okno na ulico metala različne predmete. Prav tako je grozila tudi s samomorom s skokom skozi okno. Policisti so na podlagi groženj in predvidevanj, da bi ženska lahko skočila skozi okno, vdrli v stanovanje in ji namero preprečili. Ženski je bila nato nudena ustrezna zdravniška pomoč.

Iz Zdravstvenega doma Ljutomer smo bili obveščeni, da se je včeraj dopoldan v Ključarovcih pri Ljutomeru poškodoval delavec, kateremu je stisnilo dlan leve roke. Gre za hudo telesno poškodbo. V gozdu izven naselja Mota se je med podiranjem drevesa akacije poškodoval moški. Med žaganjem z motorno žago se je z njo porezal po levi nogi. Bil je odpeljan v soboško bolnišnico, kjer so mu rano oskrbeli. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Lendava.    

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice