Dogodki in pojavi za 21. avgust 2015.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri kazniva dejanja, dve prometni nesreči, sedem kršitev javnega reda in miru, požar in poskus samomora.

Izven naselja Noršinci pri Ljutomeru je voznik motornega kolesa zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku zapeljal z vozišča na njivo in se pri padcu lahko telesno poškodoval. Druga prometna nesreča se je končala le z materialno škodo.

Na področju kriminalitete je bilo v Murski Soboti obravnavano kaznivo dejanje grožnje in poškodovanje tuje stvari. V Odrancih je bila obravnavana tatvina rož, na avtocesti pa tujec, ki je uporabljal ponarejen dokument o tehnični brezhibnosti vozila.

Ob 15.41 uri so bili obveščeni, da je prišlo do požara na stanovanjski hiši v Murski Soboti. V požaru je bil moški, ki živi v hiši, hudo telesno poškodovan in je bil prepeljan na zdravljenje v UKC Maribor. Tuja krivda ni bila ugotovljena.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju celotne Policijske uprave Murska Sobota.        

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice