Preteklo nedeljo so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, tri kazniva dejanja, sedem kršitev javnega reda in miru, tri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Ob 07.55 je v Murski Soboti na prehodu za kolesarje, voznik osebnega avtomobila trčil v kolesarko, ki je pravilno prečkala vozišče. Pri trčenju se je kolesarka hudo telesno poškodovala. Nastalo je tudi za tri tisoč evrov škode.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino kolesa, ki je bilo kasneje najdeno, nasilje v družini, kjer je bil nasilnežu izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja in poškodovanje osebnega avtomobila.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnih prostorih in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali čez dan na pomurski avtocesti.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
smrkci (nepreverjen)

Vozniki motornih vozil so postali virus za kolesarje,kolesarjev ne upoštevajo češ saj smo pa mi glavni na cesti in lahko delamo kaj nam je volja.Vozniki motornih vozil ne znajo predpisov prometa ne znajo kaj pomeni prometni znak in tako dalje,tudi 30% kolesarjev ne upoštevajo predpisov kolesarjenja,večina jih je pijanih,zdrogiranih, trezni se pa vozijo v nasprotno smer ne upoštevajo prečkanje prehodov za kolesarje itd......čisto enostavno vse je v glavi ampak pitaj boga kaj jim takrat roji po glavi da ne upoštevajo predpisov tako vozniki motornih vozil kot kolesarji.

Starejše novice