Pomurski policisti so poleg prometne nesreče obravnavali vlom v stanovanjski hiši, na avtocesti pa so pri Bolgau odkrili ponarejeno nalepko o tehničnem pregledu.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, osem kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, iskali pogrešano osebo, povoženje divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Izven naselja Krašči, je voznik avtobusa zaradi poledenelega in spolzkega vozišča zapeljal izven vozišča v jarek. Pri tem se je ena oseba lahko telesno poškodovala. V ostalih dveh nesrečah je nastala samo gmotna škoda.

Na področju kriminalitete so obravnavali dve tatvini, dva vloma, poškodovanje tuje stvari, nasilje v družini, ponarejanje listin in odkrili bankovec za 50 evrov za katerega se sumi, da je ponarejen. V Murski Soboti je bilo vlomljeno v dve stanovanjski hiši. Radgonski policisti so obravnavali tatvino iz garderobe v telovadnici, poškodovanje osebnega avtomobila in nasilje v družini. Policisti policijske postaje za izravnalne ukrepe so na avtocesti zaustavili voznika osebnega avtomobila bolgarskih registrskih številk. Pri kontroli prometnega dovoljenja je bilo ugotovljeno, da je nalepka o podaljšanju tehničnega pregleda ponarejena.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi nočnega sneženja so ceste na izpostavljenih mestih lahko zasnežene in spolzke. Zato priporočajo, da vozniki prilagodite hitrost vožnje razmeram na vozišču in svojim sposobnostim. Tako boste pripomogli k večji varnosti drugih udeležencev v prometu in k vaši varnosti.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
trotlin

Po fotografiji sodeč je včeraj bilo na Kraščih poletje! Če niste zmožni objaviti ene fotografije zasnežene ceste (sneg skoraj vsak dan pada že od nedelje) po kateri pelje avtobus, potem raje ne objavljajte fotografij!?
Upam, da ne boste izbrisali mojega komentarja zaradi vašega lapsusa.

Starejše novice