Do prometne nesreče je prišlo v zgodnjih jutranjih urah.

Danes zjutraj je prišlo na pomurski avtocesti do prometne nesreče in to ravno na območju, kjer se je izvajajo dela. Nastal je daljši zastoj v smeri Vučja vas-Murska Sobota, vozniki čakajo tudi do eno uro.

Trčili sta tovorno in poltovorno vozilo, pri tem so se poškodovale štiri osebe. Poškodovane osebe so bile prepeljane v Splošno bolnišnico Murska Sobota. Gasilci PGD Murska Sobota so zavarovali kraj dogodka, sanirali razlite motorne tekočine ter nudili pomoč reševalcem pri oskrbi poškodovanih oseb.

Vir: Facebook (Radarji v Pomurju)
Vir: Uprava RS za zaščito in reševanje

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Gorickii (nepreverjen)

Ce to od pomgrada kombi, neven...ali praven ka se nebi cudo, ze 2x mi je z delavskin kombijon samo prejk leto dveh pasov na gradbisce, lejcejo pa sploj ne glejdajo, kak ce za njih ne valjajo pravila pa omejitve.
Mislen ka se more pelati po pravilaj v smeri do konca, obrniti pa nazaj na gradbisce nej pa prejk ceste pa prejk dveh pasov.

Nic nebo (nepreverjen)

"Slovenac" ne jebe sistema

In reply to by Gorickii (nepreverjen)

Landini

Se popolnoma strinjam. kar se tiče službenih vozil so vozniki Pomgrada katastrofa na AC, sploh popoldan ko se jih že mudi domov. Drug problem so pa vozniki, ki vozijo pacienti in nimajo rešilnega, nimajo niti modrih luči. Nabijajo se, sunkovito zavirajo, hupajo kot če bi bili na nujni vožnji. Pa niso. Si ne predstavljam kako se počuti pacient, ki gre iz kemoterapije ali obsevanja na onkologiji v Lj in se mora voziti s temi norci, ki dobesedno ogrožajo življenja vseh nas.

In reply to by Gorickii (nepreverjen)

Bubek (nepreverjen)

Tudi ge se strinjam s tem,s temi Škodami pa Renojami lejčejo,po ac včasih 150 leti mimo tebe,te pa nej čudo,ka še nega več nesreč

Vanek76 (nepreverjen)

Če bi izvoz na AC bil sprojektejran kak trebej, skoraj nema veze kak što vozi, samo pri nas je tak ka že sakšni klošar ma diplomo, pa če ma dobre veze lejko dela ge ščej. Samo poglednite si ove klošare v parlamenti ka so v opoziciji, samo poglednite kak so oblečeni pa kak se obnašajo, pa kakšne gučijo, pa de van čisto vse jasno.

Starejše novice