V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, kateri sta se končali samo z materialno škodo. Obravnavani sta bili še dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru in štirje primeri povoženja divjadi. Poleg tega sta bili obravnavani dve kaznivi dejanji in dvanajst kršitev javnega reda.

S področja kriminalitete so lendavski policisti obravnavali poskus odvzema motornega vozila, radgonski pa kaznivo dejanje zoper zakonsko zvezo, družino in otroke. Javni red je bil kršen 4-krat v zasebnih prostorih in 8-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan voznik tovornega vozila, državljan Ukrajine. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja pa je bil voznici zasežen osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Preeek2 (nepreverjen)

Vozila brez veljavnega dovoljenja, ostala brez avtomobila???

A ste prebrali naslov se enkrat. Smisel??

Nej važno! (nepreverjen)

Tau dobrooooooooo naj menje loče

Toti glih (nepreverjen)

Preek2, obstaja razlika med tem, če voziš brez veljavnega vozniškega, ki ti je bilo odvzeto zaradi alkohola ali pa ti je preteklo kak dan in je v tem primeru tudi neveljavno, vendar ti zaradi tega ne bodo zasegli vozila. Malo logike?

Starejše novice