Policisti spet imeli polne roke dela.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve kaznivi dejanji, tri prometne nesreče, nedovoljen vstop, samomor, sedem kršitev javnega reda in miru ter en primer povoženja divjadi.

Okoli 23. ure se je na avtocesti Lendava – Pince zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. Voznik vlečnega vozila s priklopnikom je pri vožnji mimo oplazil drugo vlečno vozilo s priklopnikom, ki je zaradi okvare obstalo na voznem pasu. Voznik je izgubil oblast in z vozilom prebil varovalno ograjo ter padel čez viadukt. Vozilo je skoraj v celoti zgorelo. Voznik je padel iz vozila in na kraju umrl. Nastalo je skupno za okoli 150.000 evrov škode. 

Na področju kriminalitete so v Lendavi obravnavali poškodovanje senčnika in tatvino denarnice.     

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji ki se ob intervenciji policistov ni pomiril je bil pridržan na Policijski postaji Lendava. 

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan voznik osebnega avtomobila. Ljutomerski policisti so pri nedovoljenem vstopu v našo državo prijeti tri tujce.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.  

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
opjikn (nepreverjen)

Izkoristil je turistični bon.

goostt (nepreverjen)

Koliko stane takšna prenočitev, v kolikor ga je plačal z bonom je uspel z vnovčenjem !

In reply to by opjikn (nepreverjen)

Ertr (nepreverjen)

Samo če je dobil zajtrk.

In reply to by opjikn (nepreverjen)

kolega (nepreverjen)

Sobotainfo, koronavirus se je malo pomiro pa nemate več idej ka bi pisali? Ka je te tu takšoga? Poznan vsaj 5 lidij ka so že prespali tan pa ste jih nej objavili

Starejše novice