*Fotografija je simbolična
Štiri osebe so v noči iz ponedeljka na torek poskušale nasilno vstopiti v župnišče Župnije Sv. Martin pri Vurberku v Dvorjanah. Neznanim storilcem pa sta uspela vloma v dve župnišči, in sicer na območju policijskih postaj Slovenske Konjice in Žalec.

Župnija Sv. Martin v Dvorjanah je včeraj na družbenih omrežjih sporočila, da so štiri osebe nameravale »nasilno vstopiti v naše župnišče z zadnje strani«. Na Policijski upravi Maribor so za Sobotainfo potrdili, da v Dvorjanah obravnavajo poskus vloma, nastala je manjša materialna škoda.

Župnik Ivan Vodeb je v telefonskem pogovoru za Sobotainfo dejal, da podrobnosti ne želi razkrivati, potrdil pa je, da sam v poskusu vloma ni bil poškodovan.

Iz Policijske uprave Celje pa so danes sporočili, da so bili včeraj obveščeni o vlomih v dve župnišči na območju policijskih postaj Slovenske Konjice in Žalec.

Na konjiškem območju je storilec v objekt vlomil skozi pritlično okno in pobegnil, ko se je sprožila alarmna naprava. Ukrasti ni uspel ničesar. Škodo je povzročil s poškodovanjem okna.

Na žalskem območju pa je neznanec v prostore župnišča prav tako vlomil skozi okno. Do vloma je najverjetneje prišlo že v noči iz nedelje na ponedeljek. Storilec je prostore preiskal. Ukradel ni ničesar. Škodo je povzročil s poškodovanjem okna.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
skaan (nepreverjen)

a ni to ponovitev novice od včeraj. Zakaj že???

reži (nepreverjen)

Vlomilci vejo kje je lova

verniki (nepreverjen)

Ne bojo menda na Cankovi in v Beltincaj, saj tam je Benkovič itak vse pobral kar se je dalo pobrati!

In reply to by reži (nepreverjen)

Matjaž T. (nepreverjen)

Pa še nesramno izjavlja kak dom in glasbena v Beltincaj uspešno delujeta! Prikriva pa VELIKE DOLGOVE kere je naredil prav z Ambruževo ( bivša direktorca doma in njegova ljubica) in z Zavcem ( ŠE VEDNO ravnatelj glasbene ) ! In to naj bi bilo uspešno delovanje doma in glasbene! DOLGOVI IN PRIKRIVANJE, res " USPEH" !

In reply to by verniki (nepreverjen)

starš (nepreverjen)

Zavestno je podpiral Zavca pri izživljanju nad profesorico, ki je svoje delo opravljala nadvse profesionalno, z veliko strastjo in srčnostjo! Ta res nima niti malo vesti!

In reply to by Matjaž T. (nepreverjen)

Djego (nepreverjen)

Lopovi so fkradnili lopovon

Gcdrjjuresvxvz (nepreverjen)

Verjetno so spet na delu policajci v civilu in to ni zajebancija.

Starejše novice