Kronika pomurskih policistov.

V preteklem dnevu so pomurski policisti obravnavali šest prometnih nesreč, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, dvanajst kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in dva primera povoženja divjadi, zasegli pa so tudi osebni avtomobil.

Na področju kriminalitete so obravnavali vlom v gradbeni kontejner, od koder je bilo ukradeno različno orodje, tri goljufije, nasilje v družini, kjer je bil nasilnežu izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja, tatvino denarja iz garderobe, ponarejanje registrske tablice, neplačevanje preživnine, zatajitev denarja na bankomatu, tatvino goriva na bencinskem servisu in tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila. Zasežen je bil tudi bankovec za 50 evrov, za katerega se sumi, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Med 3. in 9. decembrom poteka evropski nadzor psihofizičnega stanja voznikov pod sloganom Alcohol & Drugs. Zaradi tega lahko vozniki pričakujejo pogostejšo kontrolo policistov v cestnem prometu.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.

*Naslovna fotografija je simbolična.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice