Kronika pomurskih policistov.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, ki so se končale samo z materialno škodo. Obravnavana sta bila še dva primera povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih pet kaznivih dejanj in štiri kršitve javnega reda.

S področja kriminalitete sta bili obravnavani dve kaznivi dejanji povzročitve splošne nevarnosti. V Drakovcih je neznanec v času odsotnosti domačih vlomil v prostore stanovanjske hiše in odnesel manjši trezor. V Lendavi je neznanec izvršil tatvino ženskega kolesa, ljutomerski policisti pa so obravnavali kaznivo dejanje grožnje.

Ob 22.10 uri so policisti bili obveščeni o požaru na leseni lopi v naselju Drakovci. Policisti so z ogledom ugotovili, da je požar povzročil nepravilno odložen pepel, ki je bil puščen v plastični posodi. S požarom je nastalo za okrog 5.000 evrov škode.

Javni red je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so soboški policisti zasegli osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.

*Naslovna fotografija je simbolična.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
DF (nepreverjen)

Zato pa jas in žena nimava nič prihrankov doma.
Imava raje ogromno neprwmičnin koje ne morejo ukrasti.
Pa še zaslužiš

Telige (nepreverjen)

DF tebi rejsan nega pomoci. Debil.

In reply to by DF (nepreverjen)

Strijc Džouže (nepreverjen)

To že vsi dugo znamo, bedakec dve pasji utici pač šteje za nepremičnine...mora biti zabit v glavo!!!

In reply to by Telige (nepreverjen)

DF (nepreverjen)

Kaksni debili ste sele vi, ki meni - debilu odgovarjate?

In reply to by Telige (nepreverjen)

Starejše novice