Policisti so imeli v preteklih dneh precej dela, ponovno pa sta se na cesto podala tudi voznica in voznik, ki sta bila precej vinjena, s čimer sta ogrožala tako sebe, kot druge udeležence v prometu.

Policisti PP Gornji Petrovci so minulo nedeljo, med kontrolo cestnega prometa v naselju Bodonci, zaustavili voznico osebnega avtomobila. Med postopkom je bilo ugotovljeno, da voznica vozi neregistriran osebni avtomobil, z nameščenimi registrskimi tablicami, ki niso pripadale vozilu in brez veljavnega vozniškega dovoljenja. 

"Preizkus alkoholiziranosti je pri voznici pokazal 0,92 mg/l alkohola. Vozilo je bilo zaseženo. Zoper voznico bo podan obdolžilni predlog," so sporočili iz PU Murska Sobota.

Zapeljal izven cestišča in trčil v električni drog

Včeraj okrog 19. ure pa je v Melincih voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilne strani vožnje zapeljal desno izven vozišča in najprej trčil v leseni električni drog, nato v prometni znak in za konec še v žičnato ograjo. 

"Ugotovljeno je bilo, da je voznik vozil pod vplivom alkohola, saj je preizkus alkoholiziranosti pokazal 1,04 mg/l, v nesreči pa je bil tudi lažje telesno poškodovan. V nesreči je nastalo za okrog 5000 evrov škode. Zoper voznika bo podan obdolžilni predlog".

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
čikapajo (nepreverjen)

Hehehehe, kaj češ drugo, kot se smejati. Stanje duha v Sloveniji. Komaj 3 msece je minilo in že razpada nova vlada. In kaj bi drugega pričakovali od ljudi v nekih zakotnih krajih, kot jih pogosto imajo v LJ.
Saj je najbolje, da je brez vozniške, ker ji potem še odvzeti ne morejo. Pa avto je že itak odslužen in odjava ter odvoz in razgradnja staneta precej. Tako pa bo sedaj pač država poskrbela za to.
Obdolžilni predlog pa je itak brca v meglo, ker se bodo brez veze kopičili stroški. Dama pa je itak na sociali in ne bo plačala niti centa, ker od DSP in OD nihče ne sme nič vzeti. Tudi ribiti ni verjetno kaj, ker taki po navadi nič nimajo.
Najlepše je v tej državi, ko nič nimaš. Če nič nimaš ti še vzeti nič ne morejo.
Pa smo spet na začetku.

Starejše novice