V zadnjih dneh se je, kot vse kaže, vse preveč ljudi odpravilo za volan, pa čeprav so pred tem pregloboko pogledali v kozarec. Napihal je 2,04 promila alkohola.

Danes smo že poročali o vinjeni voznici, ki je svoj avtomobil pustila na železniških tirih, tokrat pa poročamo o vinjenem vozniku, ki je v soboto pregloboko pogledal v kozarec.

"Minulo soboto, malo po 21. uri, je v Murski Soboti voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilne smeri vožnje trčil v otok pred krožiščem in nato posledično zapeljal skozi krožišče, kjer je obstal. V prometni nesreči je nastalo za okrog 4.000 evrov materialne škode. Voznik je opravil preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,98 mg/l alkohola. Zoper voznika bo podan obdolžilni predlog," so sporočili iz PU Murska Sobota.

S spleta

Komentarji (13)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Čistilko (nepreverjen)

ne moreš da verjameš

Ge No1 (nepreverjen)

Vüpan ka končno tou vrejd zemejo kak trbej. Nej pa tej čarno žuto zelejna plastika. Ka vö vidi kak če bi deca kocke fkup sklale.

bkd (nepreverjen)

In zdaj je ta žuto črna plastika kriva ka se je ov pijan gor na otok odpelo? Ka pa falij tomi? Eni resno nemrete iz svoje kouže s ten vašin brezveznin štenkanjon pa pametovanjon.

In reply to by Ge No1 (nepreverjen)

Seljakkkkk (nepreverjen)

So zdaj te pa ciganji?

Tralalalllaaaa (nepreverjen)

Wtf??? 2.04??? Tau je 4.08 po staron, ka te cejli lagef spil? ????

car (nepreverjen)

Ka je spil je spil ka se vij za to trgate kmetovje Soboški.Malo pri sebi poglednite doma kje vam žene hodijo.

nithdil (nepreverjen)

Či bi koga tan na prehode do smrti povozo bi isto napijsao?

In reply to by car (nepreverjen)

car (nepreverjen)

Ka se trgaš po nepotrbnem zato so drugi plačani .Če pa policija spi in so dobro plačani ja fala bogi da nišče ni hodo tam.

In reply to by nithdil (nepreverjen)

Kill Bill (nepreverjen)

Nihče ne zagovarja alkohola na cesti.....Ampak če pogledaš ta krožni promet kjer prideta skupaj lendavska + industrijska ul. To je "kar nekaj" raste neko grmovje na sredi štrli ven posvet potem boljše da raste zeleni bršljan(to je tisto ko raste po hišah) bo vsaj zeleno celo leto. Kdo je zadolžen za te krožne križišča v M. Soboti boljše da takoj spakirati brez ideje brez vizije in navdiha....verjetno še najbolj zabačena mesta imajo lepša krožišča, pa ne gre se za razmetavanje denarje. Tudi z nekaj denarja z dobrimi idejami in vizijo mesta zgledajo lahko super....v tem krožišču prideta skupaj dve prometni ulici ki te vodita v center MS tam pa raste neko grmovje, smešno in žalostno ;)

Gost313 (nepreverjen)

Če de ta grdi rondo ostal, je celotna prenova Slovenske ulice zastonj, ker bo vse skupaj še vedno en poligon.

Kill Bill (nepreverjen)

@Gost313
Se strinjam, ko vidiš ta grdi rondo do centra niti ne prideš... Ker jih večina zapelje na industrijsko ;)

In reply to by Gost313 (nepreverjen)

car (nepreverjen)

Ja ka se pa trgaš malo počakaj pa do delali cesto pod blokami samo da boš meu mir kmet priseljenski.

In reply to by Kill Bill (nepreverjen)

Gees (nepreverjen)

Sreca ka je tou bilo krozisce, ka pa ce bi koga zradiral v kriziscu, zaradi taksih bi jaz vse odgovorne ka se izdag majo krizisca v obcini, npr. Puconska ravnica postavo v primeri nesrece tuj pred sodisce, ce si nesce isce izgovore zaradi svoje brezbriznosti pa nesposobnosti naj tou tuj placa,

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice