Med koncem tedna se je v mariborskem mestnem središču odvijala prava drama. Posredovali so policisti, ki so prihiteli do moškega, ki se je neprimerno vedel, in ga odvedli v policijski kombi.

Na družbenem omrežju TikTok smo zasledili video, na katerem lahko vidimo, da je v središču Maribora prišlo do incidenta.

Na posnetku je moški, do katerega naenkrat prihitijo policisti, ga zgrabijo in odvedejo do policijskega vozila. Moškega nato z uporabo prisile spravijo v vozilo, video pa se tukaj zaključi.

Na Policijski upravi Maribor smo preverili, kaj se je v nedeljo zvečer dogajalo v mariborskem središču, da je bilo potrebno posredovanje policistov. 

Policisti posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru

Mariborski policisti so za Mariborinfo pojasnili, da je 25. aprila zvečer policijska patrulja Policijske postaje Maribor I obravnavala kršitev javnega reda in miru.

»Moški, ki je bil pod vplivom alkohola, s kršitvami kljub ukazom policistov ni prenehal, zato je bilo zoper njega odrejeno pridržanje po zakonu o prekrških. Zaradi aktivnega upiranja so bila zoper njega uporabljena prisilna sredstva. Izdan mu je bil plačilni nalog,« so navedli na Policijski upravi Maribor.

Kaj se je dogajalo na Trgu svobode? V komentarjih pod posnetkom se je oglasilo več uporabnikov družbenega omrežja TikTok, ki so zapisali, da naj bi moški mimoidočim otrokom razkazoval svoj spolni ud. 

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
vcbnvc (nepreverjen)

ka zdaj te vsakoga pijanca obljavlali na vašon portali?

feri11 (nepreverjen)

Mimogrede; drama???:::???? Bebasti "novinari"

In reply to by vcbnvc (nepreverjen)

HojSS PRESS (nepreverjen)

Hmmmm, kaj res nima policija nič pametnega za počet.

Jaoooo, kam smo prišli.

-- (nepreverjen)

Debeli fuknjenec tebe prisilno spakivati v ormož pa te de že enkrat mer.

In reply to by HojSS PRESS (nepreverjen)

salafist (nepreverjen)

Toga vidimo vsaki teden v maribore. Vecinoma pred sparom v centre pa cele pijan pa gnjavi lidi. San ga osebno ze veckrat vido kak ga marica odpelala..

Zoro (nepreverjen)

Ka san ges na mariborinfo ali na sobotainfo???

čarni vrag (nepreverjen)

Na spolnem organu, ni imel maske. Ker je kršil korona zakon so ga hojsovci odpeljali na hladno.

feri11 (nepreverjen)

Pa ka zaj, če ga je kazo???? Tou, ka je Bratuškova delala v Bruslji pa slavinčkova pijančevanja so dosta bole sramotne zadeve, pa jiva je nika nej sran...

Starejše novice