Več psov, med njimi naj bi bili tudi pitbuli, je napadlo 71-letno žensko, ki je za posledicami ugrizov umrla v bolnišnici. 

O novi tragediji, v katero so vpleteni psi, poročajo iz okolice Črnomlja. Tam je v popoldanskih urah več psov napadlo 71-letno žensko, ki je za hudimi poškodbami umrla v novomeški bolnišnici, poroča 24ur.com. 

Šlo naj bi za pse pasme pitbul, po neuradnih informacijah pa naj bi se dogodek zgodil pri vzreditelju psov. Policija je po navedbah medija še vedno na kraju dogodka, preiskava še poteka, saj policisti poskušajo ugotoviti, koliko psov je sploh napadlo nesrečno žensko. Šlo naj bi za mamo rejca psov.

Kot še navaja 24ur.com, naj bi rejec pse vzrejal v neprimernih pogojih, na kar naj bi sosedje inšpekcijo že večkrat opozorili.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Vajz (nepreverjen)

Evo ga. Itak, ka nega nevarni psouf....

A79 (nepreverjen)

Ne, jih ni. Nevarni so brezskrbni lastniki.

In reply to by Vajz (nepreverjen)

iq2345 (nepreverjen)

oboji so nevarni.. ne palamuditi ka žival neje napadalna

In reply to by A79 (nepreverjen)

ka te briga (nepreverjen)

pravilno vzgojena žival neje napadalna. svetujem ka prebereš kakšo knjigo

In reply to by iq2345 (nepreverjen)

vodka (nepreverjen)

Pitbuli so gensko tak vzrejeni ka so napadalni pa te mi eni palamudijo ka nega nevornih psov. Nej samo tou ka so nevarni psi ešče bedaki obstajao šteri takšne napadalne pse majo pri kuči.

ka te briga (nepreverjen)

mi lejko linkaš vir te izjave? ker meni se čuje kak osebno mnenje. in vsi znamo ka so ta kot riti, vsaki ma eno pa misli ka je njegova najboljša.

In reply to by vodka (nepreverjen)

sonia22 (nepreverjen)

Iščete gotovina posojilo obnoviti svoje dejavnosti, bodisi za izvedbo projekta, in sicer : * finance, * nepremičnine posojila * naložbe Posojila * Auto Posojila, * dolga-Konsolidacija * kreditne Linije * Drugi hipoteke *Odplačila kreditov * osebna Posojila in Druge.
Nič več skrbi, lahko pridobijo posojilo denarja, ki segajo od 3000 € 80.000.000 € z letno obrestno mero 2%.
Povračilo obdobju bo vaše izbire in boste dobili vaše posojilo v razmerah, ki so zelo enostavna in ugodna.

Torej, če potrebujete gotovina posojilo hitro in učinkovito, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate po E-pošti, da bi dobili vse podrobnosti o ponudbah in si želite več informacij o pridobitvi posojila denarja, v vsakem mir uma.

E-pošta: severinemathias05@gmail.com

Starejše novice