*Fotografija je simbolična
V štajerski prestolnici je prišlo do fizičnega obračunavanja na ulici pred enim izmed gostinskih lokalov.

Kot so sporočili iz Policijske uprave Maribor, sta pred enim izmed lokalov v Mariboru dva neznanca pristopila do 27-letnega moškega, doma iz okolice Maribora.

Med trojico se je vnel prepir in prerivanje. Do njih sta pristopila varnostnika lokala, pred katerim so se nahajali ter poskušala trojico ločiti in preprečiti prepir.

»Med tem je 28-letni varnostnik, doma iz Celja, 27-letnika udaril v predel obraza ter ga hudo telesno poškodoval. Policisti bodo zoper varnostnika podali kazensko ovadbo na Okrožno tožilstvo v Mariboru,« so sporočili iz Policijske uprave Maribor.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
slvkos (nepreverjen)

varnostnik udaril A naj bi ga lepo prosil naj neha, ko pristopi varnostnik to pomeni da je treba nehat z neredom

JEBEM TAKO DRŽAVO (nepreverjen)

Varnostnik bi moral nastaviti glavo, da ga tepejo, blesavi policisti pa kazensko ovadbo to je samo možno pri nas v Sloveniji zato pa smo tam kjer smo v riti.

Bki66 (nepreverjen)

Samo roko na srce si varnostniki preveč dovolijo se spravijo na šibkejše in mladoletne.

Rutopoer (nepreverjen)

Povem samo jaz sem
Tudi delo kot varnostnik in ta sluzba je kar zahtevna... samo se nikoli nisem tako obnasal kot se te budale obnasajo... varnostnik pomeni da naredis red ne pa se tepes z folkon... povem samo da danes je vsak lahko varnostnik gre 5 dni v fitnes in misli ka je bog... bisvto je strahotepec ker se Ne upajo na prave moske spravljat samo na u16.in do u24... za mene so to te varnostniki picke to tudi velja za te keri delajo v murski?... same picke ps... nedaj boze ka se sto na mojo deco spravi lp

bingelj (nepreverjen)

Za vse, ki delajo pri raznih varnostnih službah vemo, da niso glih kaj intelektualno visoko. Namesto pameti pač fizična sila. Pravi tip, ki obvlada zadeve ne bo nikogar v obraz udarjal. Tukaj gre za klasičnega pretepača, ki je komaj čakal, da se kakšni tipi sporečejo, da lahko pristopi zraven in koga mahne v obraz. Ima tudi prenizko pamet, da bi ugotovil, kdo je koga napadel ali provociral in ponavadi tepe nič krivega. Sicer ga tudi ne zanma. Glavno, da se on tam pokaže, da je glavni. Saj dejansko ne smejo nikogar tepsti, ker z drugačno najmanjšo silo lahko delujejo in med tem pokličejo policijo. Nimajo policijskih pooblastil in tudi policija ne sme nikogar mahat po obrazu. Če je tepeni fant dovolj pameten, da si najame dobrega odvetnika se temu kvazi "varnostniku" ne piše nič dobrega.

Starejše novice