FOTO: Prlekija-on.net
Še eno javno ustanovo v Pomurju od sinoči krasi sramotno delo vandalov. Ti so se s spreji in granitnimi kockami lotili Okrajnega sodišča v Ljutomeru.

Fasado stavbe so po naših podatkih popisali z napisoma "Klic na pomoč" in "Simbolno dejanje" ter razbili več stekel.

Kot pojasnjujejo na Policijski upravi Murska Sobota, so policisti Policijske postaje Ljutomer poškodovanje ene od javnih ustanov v Ljutomeru opazili danes, malo pred 4. uro, med kontrolo mesta.

»Z zbiranjem obvestil na kraju in z ogledom je bilo ugotovljeno, da so neznani storilci s sprejem popisali fasado zgradbe in z granitnimi kockami zlomili tri stekla na oknih,« pojasnjujejo v PUMS. 

Ob tem dodajajo, da policisti za neznanimi storilci zbirajo obvestila.

*Naslovna fotografija je simbolična (FOTO: Google).

S spleta

Komentarji (14)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Hoot (nepreverjen)

Kaj pomeni “kontrola mesta”

miran35 (nepreverjen)

Točno tako, naj obrazložijo kdo in kaj!

In reply to by Hoot (nepreverjen)

revival (nepreverjen)

Vandali???? Ka pa tisti sodnijki, ka so Roki Furlani odpijsali milijon duga, osvobodili narko dilere, Jankovića proglasili za nedužnoga itd itd.... Tej gnoj so nej VANDALI?????????

Sosedadanica (nepreverjen)

Ves kakso sodstvo momo. Edino malo prehitro je prisa ka se je ovih ne bilo tan. Mogoce pa je opozorilo tudi dobro. Ha ha cestinam junaku. Drugic javi ka nos gre vec

In reply to by revival (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Pozabljaš, da je Rok Furlan sin visokega komunističnega funkcionarja, Jankovič pa prijatelj od našega brezmadežnega botra iz ozadja. Tadva spadata med nedotakljive,

per (nepreverjen)

Kaj pa tisti komunisti, ki so se spreobrnili v desničare in so bili komunistični funkcionari pa tržili orožjr pa parcele pa stanovanja pa patrije pa Volvoje pa račune so plačuvale bančne uslužbenke pa krediti v Bosni pa še in še tej si vo pusto?

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

miran35 (nepreverjen)

Nedotakljivih je polno, na murskosoboškem sodišču in PP ima sosed mejaš, tako dobre prijatelje, da mu urejajo rubeže naše hiše in vseh dohodkov, preko reda. Urejajo njegovim pristašem oprostilne sodbe in dobljene tožbe. Vse mogoče primeže in zasliševanja instanc. Upravne enote, inšpekcije in društva nas kaznujejo za vse kar delajo sami. MANIPULIRA Z VAŠČANI, USTRAHUJE PLITVE, NORMALNIM DELI USLUGE, Vsi ti pa so jezni name in na ˝čarovnico˝. Njene grmade se veselijo, ker bo tedaj tudi temu njegovemu terorju konec.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

goostt (nepreverjen)

Lako ti je biti svetac ako ti je BOG otac !!!!

lauraas (nepreverjen)

He, vandali, to pa ni vandalsko, da so Jankoviču vse skupaj odpisali 40 miljonov eur, pa še vse druge obtožbe mu padejo! To so PRAVI kriminalci ! ! !

lauraas (nepreverjen)

In po vsem do zdaj, Jankovič sploh ni nič kriv, po rezultatih sodišč je nedolžen, kot jagnje!

lauraas (nepreverjen)

Evo, vas nekaj plačanih levičarjev pa takoj pri vsakem prispevku udarite po Janši pod raznimi imeni, da dajete vtis, kot da bi vas bilo dosti. Od kdaj je pa posojilo kraja??? Zakaj pa levičarji nič ne omenjate Jankovičevih kraj, ki so mnogo večje? Ne omenjate pranje 1 miljarde iranskega denarja v času embarga; 11 miljard bančne luknje;...

lauraas (nepreverjen)

Pa kako so udarili po Šišku, joj joj, kot če bi zažgal avtobus poln otrok.

lauraas (nepreverjen)

Zakaj levi ne komentirate ukradene 3 miljone Židanove SD?

miran35 (nepreverjen)

Ne bom jim mazal stene, raje bom protestiral pred policijo in sodiščem. Pa čeprav ne dobim dovoljenja. Naj si to preberejo tisti včerajšnji Balažic- Senica, kateri mislijo, da so nekoga do kraja pohodili. Mafija Ižakovec...

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice