FOTO: PGD Ljutomer
Na pomurskih cestah je bilo minuli vikend kar nekaj prometnih nesreč, v katerih je nastala predvsem gmotna škoda.

Minulo soboto okrog 12. ure je v križišču cest Puconci – Sebeborci voznik osebnega avtomobila izsilil prednost voznici osebnega avtomobila. Oba voznika sta bila lažje telesno poškodovana. Nastalo je za okrog 13 tisoč evrov škode. Zoper povzročitelja bo vseh zbranih obvestilih sledil ustrezen ukrep. 

Okrog 19.30 ure pa je prišlo v naselju Bratonci do prometne nesreče z udeležbo treh vozil. Zaradi vožnje po nasprotnem smernem vozišču je voznik osebnega avtomobila najprej oplazil osebni avtomobil, katerega je nasproti pripeljala voznica in nato zaradi neprilagojene hitrosti z vozilom trčil še še v drug osebni avtomobil. Sopotnika v slednjem avtomobilu sta bila lažje telesno poškodovana. Preizkus alkoholiziranosti pri povzročitelju prometne nesreče je pokazal 0,84 miligramov alkohola v izdihanem zraku. Na vozilih je nastalo za okrog 15 tisoč evrov škode. Prometna nesreča bo obravnavana kot kaznivo dejanje nevarne vožnje v cestnem prometu. 

Minulo nedeljo okrog 6. ure pa je v naselju Cezanjevci prišlo do prometne nesreče, kjer je voznik zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal desno izven vozišča in trčil v betonski propust. V vozilu sta se dve potnici telesno poškodovali. Preizkus alkoholiziranosti pri povzročitelju prometne nesreče je pokazal 0,66 miligramov alkohola v izdihanem zraku. Na vozilu je nastalo za okrog dva tisoč evrov škode. Prometna nesreča bo obravnavana kot kaznivo dejanje nevarne vožnje v cestnem prometu.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Špricer

Zadnječ (v pondejlek) je zarade tisteh betonskeh pregrad pre Dipo-je, kere že eno leto tan zijajo, zgodijla nesreča. Na občene pa do še čakale ka se ena nesreča zgodij prlej kak do z ten kaj napravle

Listen to radi… (nepreverjen)

Thank you very much for this information.I like This site! Thanks!
Live Turkey radio stations online. Listen to your favorite Turkey music for free without registering at Liveradios.online
Radyo dinle
FM radyo dinle
Canlı radyo dinle
Online radyo dinle
Listen to radio online
Ücretsiz radyo dinle
Canlı yayın dinle
Ücretsiz Canlı yayın izle

Starejše novice