V Murski Soboti je prišlo do prometne nesreče, v katero sta bila po prvih informacijah udeležena osebni avtomobil in tovorno vozilo.

Danes nekaj minut pred 14. uro so iz Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje poročali o prometni nesreči, ki je se je zgodila izven Murske Sobote, na cesti od trgovine Merkur proti trgovini Živex v smeri Markišavec.

V prometni nesreči naj bi bila po prvih informacijah udeležena osebni avtomobil in tovorno vozilo. Soboški policisti si sporočili, da sta se v nesreči poškodovali dve osebi. Gasilci PGD Murska Sobota so zavarovali kraj dogodka, s tehničnim posegom rešili eno osebo iz vozila, nudili pomoč reševalcem, odklopili akumulatorja in očistili cestišče.

Poškodovani osebi so reševalci NMP odpeljali v SB Murska Sobota.

S spleta

Komentarji (13)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
? (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Upam, da niso pozabili odklopiti akumulatorja?

B.... O (nepreverjen)

Ka si še itak nej poisko zdr. Pomoč?

In reply to by ? (nepreverjen)

nevenneven (nepreverjen)

BUDALO in to nej navadno, ampak VELIKO BUDALO.

In reply to by ? (nepreverjen)

nevenneven (nepreverjen)

? (nepreverjen) 1 ura 55 minut nazaj mislo sem na tega idiota.

In reply to by ? (nepreverjen)

slvkos (nepreverjen)

kako je to mogoče na tako urejeni cesti MS markišavci pa po tej isti cesti so pred 100 leti vozili z konji pa ni bilo nesreč

Rondo (nepreverjen)

Glavno ka je v Polani novi rondo......zelo pomembna pridobitev za celotno regijo.
Ostale ceste pa naj so ka so......
Ta država ide v propast-če je nej že.....

Bruc002

Vgojno ste pa še spale gda je v Černelavcaj zružilo, pa tudi tovornjak.

Še dražje cestnine trbej naredete ka do se še bole sij izogibale, pa gledale po kere ceste se lejko pela ka nega tabel za prepoved tov. prometa. Pa tüj či je za avto prevoska, či nega table pač pičimo!
Ka se o asfalte sploj ne menimo (ker to ni asfalt). Cesta od markišavec do noršinec je nej za drüjgo kak za 5brazdne plüg. Pa enkrat nazaj pa je tou tou!

someone1 (nepreverjen)

Prometa na relaciji Markišavci Noršinci je skoz več cesta pa skoz slabša. Čudim se da nega še več prometnih nesreč na toj relaciji. G Župan se na toj relaciji itak nikoli ne vozi on si je lepo zrikto tisti svoj konec za ostalo pa ga boli sp. organ. Glavno ka se un lejko smeška.....

In reply to by Bruc002

? (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

So odklopili ali ne???

Zgvvz (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

so pijanci odklopili akumolator?

njah (nepreverjen)

ka nedo tej "pijance" ednok svejte tebe ale koga od tvojih bližnjih vö rezale ale rešavale, kreten eden. Če jih že ne spoštüješ vsaj svoj blesave prekmurski gobec za zobmi drži, kmetavzar!

In reply to by Zgvvz (nepreverjen)

gasilc (nepreverjen)

tebe majmun in vse tebi podobne bi rad nekaj vprašal....in sicer.....kaj so ti kda naredli gasilci da maš toliko proti njim???oziroma imate......zato ka te 1x letno obiščejo pa jin daš 10€ za kolendar....zamisli se eno stvar.....gasilci dobijo/dobimo od države in občine napram drugih podobnih enot zelo malo denarja.....vojski, civilni zaščiti pa kupi vse država in to ne vse ampak čisto vse kaj si zmislijo nucajo pa 1 do 2 letno mogoče, pa še te ne vujžgejo avti......pa majo opremo tako ka še je niti vida nejsi......pa mi zaj povej koliko krat so ti prišli pomagat???????gasilci do ti vedno prišli tudi če neš dal tistih jebenih 10€ za kolendar.....pa zastojn do ti prišli!!!!!!!in to včasih na take intervencije ka bi najrajši enega tan vsipa kda prideš zakaj vse te kličejo....ampak mi gremo pa se ne oziramo nato....aja pa glede akumulatora hvala bogi če je treba samo akumulator odklopiti....

In reply to by Zgvvz (nepreverjen)

? (nepreverjen)

Niso problem gaslici, rade volje jim vsako leta dam več kot 10€.
Problem so debilni, nepismeni pisuni na sramotainfo, ki z kretenskim pisanjem o gasilcih pljuvajo po njihovem plemenitem poslanstvu. A razumeš?
“Odklopili akumulator” ni namenjeno gasilcem, ampak je norčevanje iz degenerirancov na sramotainfo.

In reply to by gasilc (nepreverjen)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice