Iz Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje so sporočili, da se je v Križevcih zgodila prometna nesreča.

Okoli 10. ure sta v Križevcih trčila motorist in kolesar, pri čemer sta oba udeleženca utrpela telesne poškodbe.

Gasilci PGD Ljutomer so sanirali mesto nesreče ter zavarovali kraj dogodka.

*Naslovna slika je simbolična.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
smrkci (nepreverjen)

Vsa motorna vozila ne upoštevajo kolesarjev in pešcev,vzroki so enostavni telefon in preblizu vožnje kolesarjem in pešcem in lahko imaš vso oprem za kolesarja ali pešca pa te ne upoštevajo, mislim in vem da policija na tem področju zelo,zelo malo naredi.

11111111111111… (nepreverjen)

eh ne piši neumnosti, motorna vozila ne upoštevajo kolesarjev. Pa se ta motorna vozila sama vozijo po cestah ali pa jih vozijo vozniki. Kot drugič, sam sem kolesar že dolgih 40 let in ti lahko napišem da mi kolesarji nismo nič boljši od voznikov. Kako se pa lahko čudežno preleviš iz voznika avtomobila, ki krši vsa pravila v dobrega kolesarja. Telefoniramo tako kot vozniki, vozimo se po drugi strani cestišča, odmetavamo plastenke, vozimo se štric itd.

In reply to by smrkci (nepreverjen)

Kageste (nepreverjen)

Či ti nemaš vse poštimano v glave, je tak vseeno, či se pelaš z autojon, biciklinon ali traktoron... sranje pa neupoštevanje CPP boš delo tak ali ovak.
Je pa dejstvo, ka so kolesarji pa pešci bole ranljiva skupina, pa trbej malo bole pazite na njih. Nej pa, ka se recimo, kolesare prehitejvle na menje kak pol metra.
Kolesar pa more palek biti pozoren, pa paziti ka delajo avtomobilisti, ka se lejko pravočasno ogne, či ga slučajno voznik spregledne.

Stric. (nepreverjen)

Glede na tou ka se opet pluvle po voznikaj.... Biciklisti, vozijo se kak da je cejli svejt njihov, po cejloj cesti, samo prejk po cesti brez ka bi kaj extra preverili kak je situacija.... Ges san lejtno 50.000km na cesti pa, ce si v glavi malo zbrodin statisko voznje kolesarov, mi na kozlanje ide, ka sploj nemo omenjo velkih varasov. Na zalost je tak ka v vec kak polovici nesrec v keroj so udelezeni kolesari, si kolesari krijve...

Starejše novice