Fotografija je simbolična.
V prometni nesreči voznik motornega kolesa pri vožnji ni uporabljal zaščitne čelade in je na kraju prometne nesreče umrl.

Do tragične prometne nesreče je prišlo včeraj, okoli 19.35. 25-letni moški je vozil osebni avto po Dravinjski cesti v naselju Poljčane.

Ko je pripeljal v križišče in pričel zavijati levo na parkirni  prostor ni pustil mimo vozil, ki so prihajala iz nasprotne smeri in vozila naravnost.

Posledica tega je bila, da je s sprednjim levim delom trčil v sprednji del neregistriranega motornega kolesa, ki ga je vozil 34-letni motorist

Motorista je po trčenju vrglo naprej preko vozila v smeri njegove vožnje, kjer je padel in obležal na vozišču. Voznik motornega kolesa pri vožnji ni uporabljal zaščitne čelade in je na kraju prometne nesreče umrl.

Voznika osebnega vozila bodo policisti kazensko ovadili, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
realnoo (nepreverjen)
-- (nepreverjen)

Debeli fuknjenec rejsan ti nega pomoči. Prizadeti si dokra.

hhhhhf1 (nepreverjen)

NEREGISTRIRANI MOTOR IN MOTORIST KERI JE PELO ENKRAT VEČ OD DOVOLJENEGA VEREJTNO 150NA URO KA JE ZA MOTOR NIKA IN ZDAJ DE PA SRMAK 25 LETNIK KRIV KA GA JE SPREGLEDNO ZARADI NEKSOGA IDIOTA KA LEČE Z MOTORON.

Janez 78 (nepreverjen)

Ti z avtojon tude nemreš delate ka ščeš na ceste, pa zavijate kama ščeš nej ka bi pogledno. Ka misleš ka se san na ceste? Opica smotana

In reply to by hhhhhf1 (nepreverjen)

. (nepreverjen)

Če si motor nabaviš, moreš računati da se ti to enkrat zgodi.

. (nepreverjen)

Na castah so vozniki, ki ne vidijo motor, ki prileti z nedovoljeno brzino, starejši, pijani, divjaki.

In reply to by . (nepreverjen)

Starejše novice