*Fotografija je simbolična
Nacionalni preiskovalni urad je včeraj izvedel skupno 28 hišnih preiskav.

Preiskovalci so hišne preiskave izvajali na območju Policijskih uprav Maribor in Koper, tako v zasebnih kot v poslovnih prostorih. Istočasno so potekale tudi hišne preiskave na Hrvaškem in v Bosni in Hercegovini. 

Kot so sporočili z Generalne policijske uprave, je bilo zaseženo veliko poslovne dokumentacije, kakor tudi elektronskih naprav, ki so pomembne za nadaljnjo preiskavo. Med zaseženimi predmeti  so izpostavili še zaseg okoli 300.000 evrov gotovine, ki bo predmet nadaljnjega operativnega preverjanja in zbiranja obvestil.

Preiskava se nadaljuje

Kriminalistična preiskava, ki naj bi bila povezana z davčnim svetovalcem Rokom Snežičem in Miranom Vukom, se po navedbah policije nadaljuje s pregledom in analizo zaseženih predmetov in dokumentacije ter z izvedbo ostalih operativnih ukrepov.

Ob tem poteka tudi stalna izmenjava podatkov v okviru mednarodnega policijskega sodelovanja ter ob usmerjanju Specializiranega državnega tožilstva.
 

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Nouvi Pištek (nepreverjen)

Glej, glej ...
dnevnik.si/1042940882

Citat:
Vodenje nacionalnega preiskovalnega urada je včeraj prevzela Petra Grah Lazar. Favoritinja SDS nam je priznala, da osebno pozna razvpita obsojenca iz kroga SDS Roka Snežiča in Gregorja Jezo.

gostj (nepreverjen)

zasegli za okoli 300 tisočakov gotovine !
pri vsaki hiši mora biti nekaj gotovine za kakšno pivo ali kavo , ali ne ??

In reply to by Nouvi Pištek (nepreverjen)

Veselimo se (nepreverjen)

Kaj pa letno 250 tisoc od FIFE x4 leta, poleg sluzbe predsednika sodisca? Je sporno.

Cererer (nepreverjen)

maketa za 2 tir za 130 tisoc evro? A so koga nasli

Dijakkkk (nepreverjen)

Ce pa tip vozi novega bmv, volvo audi terenca vrednega 50 tisoc ali vec in je celo na zavodu za brezposelne ali celo niti tam ni, od kod mu evri

joj. (nepreverjen)

Večino je že skril, če so prej obvestili da bojo prišli, to je malenkost.

Starejše novice