V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala. Obravnavali so šest kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, manjši požar in dva primera povoženja divjadi.

Včeraj okrog 15.45 je neznani storilec v soboškem parku mladoletnemu oškodovancu z uporabo fizične sile odtujil denarnico. Policisti v tej zvezi še zbirajo obvestila.

Obravnavana je bila tatvina dveh vrtnih kosilnic in otroškega kolesa ter tatvina grozdja.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in štirikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

V zadnjem dnevu je bilo na našem območju obravnavanih dvanajst tujcev, ki so na nedovoljen način vstopili v državo.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju Policijske postaje Ljutomer in Policijske postaje Murska Sobota.

Komentarji (14)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
lopovi (nepreverjen)

kdo je že delal podobno??
...." V 2delu o vrnitvi iz strahot Auschwitza in Sovjetih, o povojnem rušenju sinagoge/pokopališča, kako so vladajoči v socializmu kradli v povezavi z UDBo, zakaj ne mara komunizma in ji ni blizu Kučan ampak Pučnik in podobni..."

sami poštenjaki... (nepreverjen)

... pa trgovina z orožjem, transport gotovine v tujino, pranje pokradenega denarja preko mafijskih kreditov iz Bosne....

In reply to by lopovi (nepreverjen)

OBČAN MS (nepreverjen)

Pa kdo je odgovoren za varnost v tem parku v MS ? naj se nekaj zganejo in začnejo delati.

.... (nepreverjen)

Treba civilno stražo organizirati.

In reply to by OBČAN MS (nepreverjen)

blekota (nepreverjen)

En rop v parki pa že panika, ka van pa določena narodnostna skupnost dnevno ropa deco na avtobusni postaji pa nikoga ne mouti. Aja točno, tisto so nej Soboška deca, tisti vas ne zanimajo. V park pa trbej zdaj specialce poslati.

In reply to by OBČAN MS (nepreverjen)

OBČAN MS (nepreverjen)

Blekota - te ka tij misliš cigane je nej nikša narodnostna skupnost, zaenkrat še nej. Sicer ne vem zakoj se v Avstriji, Nemčiji, Švici itd. zovejo cigani samo v Sloveniji so romi vej pa to vse je Evropa. Za njih velja Zakon o romski skupnosti, na žalost te zakon samo pravi o pravicah, dolžnosti pa jim ne nalaga in te se dogaja ka se dogaja pa se nihče ne zgane ker so na žalost privilegirani.

In reply to by blekota (nepreverjen)

krefo (nepreverjen)

Je guča o "bakrenih"?

Neko (nepreverjen)

Tak je, o tej ka odejo v evrošprin.

In reply to by krefo (nepreverjen)

1234567777 (nepreverjen)

Vedite da bradati ob vsakem 21 sedijo pri bejliji MADE in BOSsnien cigani ....parkirajo na invalida , slikajo se na fb z pejnezami ...vozijo marcedese ,BMW z KP tablicami ka naj misli narod ka so so turisti zobale BariĆ cigani las vegas kazino....Mol je njihov mala košava po soboti pejneze prosi pred knjižnico ovi sedijo v BMW bravo POliCIJA v parki jih mrgoli grozijo in....stem ka razlika med ciganjami ne pozabim na goričke cigane in pušče,beltince,borejci,in... en tenki z brado nema 40kg je hit na postaji seveda štenkar ...kateri ima za sabo velik potencial za zapahi ???tudi oseba katera je ob video dobrem osebo brcnil v glavo je še ohooo aktivna v pobiranju varščine na postaji ....stem ka se nikoga ne bojim se javno tudi lejko srečam stemi ljudmi kateri se v tem spisu najdejo ...?gog

Bluz (nepreverjen)

Nevem zakoj se plačujejo mestni redarji. Tej bi namesto toga, ka kazni pišejo, četudi ti poteče 5min, bi naj rajši malo nadzorovali park. Aja točno, ka bi pa to tam šetali gor pa do, če se lahko izživljajo z kaznimi nad nami. Pa te bi siromaki mogli delati duže kak do 16. Ojoj .

kolesarnica (nepreverjen)

Saj je vseeno... tudi če jih zgrabijo nedo obsojeni... zaščitena vrsta...
O pretepačih s soboških dnevov tudi več nega duha in sluha...

In reply to by Bluz (nepreverjen)

Viktor (nepreverjen)

So pa najzvestejši volivci "teh glavnih". Potem pa roka roko umije. Razumeš?

anonimni sprehajalec (nepreverjen)

Mali je prešvircal velko količino prepovedane substance, zaradi toga ga pa je napadno; san vido kda san peski šou

Hehehe (nepreverjen)

Pametnjakoviči... Pametni tan ge jih nišče ne vidi pa ne čuje...

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice