Slika je simbolična.
Pomurski policisti so v Radencih obravnavali prometno nesrečo, v kateri je bila hudo poškodovana peška.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč, sedem kaznivih dejanj, trinajst kršitev javnega reda in miru ter en primer povoženje divjadi. Prav tako so policisti vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo, zasegli osebni avtomobil

Pomurski policisti so v zadnjem dnevu v Radencih obravnavali prometno nesrečo, v kateri je bila hudo telesno poškodovana peška, saj ji voznik tovornega vozila ni omogočil varnega prečkanja vozišča. 

S področja kriminalitete so policisti obravnavali več poškodovanj tuje stvari, grožnjo ter preprečitev uradnega dejanja. Obravnavano je bilo še kaznivo dejanje nasilje v družini, osumljencu pa izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja.

Javni red in mir je bil kršen sedemkrat na javnem kraju in šestkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji pa so se ob intervencijah policistov pomirili.

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Ewq (nepreverjen)

Simbolicna slika pa iz Lj.

A (nepreverjen)

Voznik tovornega vozila ji ni omogočil varnega prečkanja prehoda, ka pa ka v zakoni pijše ka se more pešec prepričati če je varno prečkanje. Krijf je pešec ge prlej nejden prejk dokeč ne vijdin ka se avto stavla pika. Pa valjda je pešec ranljivi nej plejarija, svojo varnost ne prepiščavlen šoferon ka nigdar ne vejš ka dela pa kama glejda ali je pa mrtvo pijan. Pa niti ne vej ka je na cesti.

someone1 (nepreverjen)

Če si v avtoji je kriv pešec, če si pešec pa je kriv ovi v avtoji. Nikdar je nej kriva pamet bedakov.

In reply to by A (nepreverjen)

A (nepreverjen)

someone1 ja tou je realnost, samo nej pozabiti ka pri takšnih nesrečah nega avtomatske krivde šofera. Ogromno sodb je deljena odgovornost pa tudi odgovornost pešca, tan ge so priče je pestro na sodišči.

In reply to by someone1 (nepreverjen)

stefka

Starejše novice