Iz Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje so sporočili, da je nekaj minut pred dvanajsto uro prišlo do prometne nesreče v Kapci, v kateri sta bila udeležena osebno vozilo madžarskih registrskih številk in reševalno vozilo lendavskega zdravstvenega doma, ki je bilo na nujni vožnji.

Do nesreče naj bi po naših informacijah prišlo, ko je voznik osebnega vozila Peugeot, madžarskih registrskih tablic, zaprl pot reševalnemu vozilu na intervenciji.

Reševalno vozilo je zapeljalo s ceste in se prevrnilo na bok. Vozilo je poškodovalo tudi bližnji električni drog in plinsko omarico. Posredovali so gasilci IGE Lendava, ki so v vozilu zaprli ventile na kisikovih jeklenkah, odklopili dva akumulatorja in pomagali pri prelaganju opreme iz poškodovanega reševalnega vozila. O dogodku so bile obveščene pristojne službe. Poškodovanih ni bilo, so sporočili iz Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

brankobbbb (nepreverjen)

Tau je samo v Lendavi možno

sivacelica (nepreverjen)

Tele glupo

In reply to by brankobbbb (nepreverjen)

ka te briga (nepreverjen)

kak mora biti človek glup v glavo ka ide izsiljevati reševalca? popolnoma resno in neretorično vprašanje.

tojkislav (nepreverjen)

trbej je dopustite moznost ka je kriv voznik resilca.. zakoj mu neso vzejli krf ka se pogledne ce ma kaksno drogo not???????

Starejše novice