*Fotografija je simbolična
Kronika pomurskih policistov.

Pomurski policisti so v preteklih štiriindvajsetih urah obravnavali pet prometnih nesreč, ki so se vse končale le z materialno škodo, tri kazniva dejanja, šest kršitev javnega reda, od avstrijskih policistov so sprejeli štiri tujce, ki so ilegalno prestopili državno mejo in povoženje divjadi. 

Na področju kriminalitete so obravnavali poškodbo kolesa, vlom v klet, od koder je bilo ukradeno električno orodje v vrednosti 300 evrov in vlom v stanovanjsko hišo, od koder pa storilec ni ničesar ukradel.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
stric feri (nepreverjen)

Nekaj dni nazaj sem srečal kombinirano vozilo madžarskih registrskih številk. V večernem času. Na cesti, kjer jih ne bi pričakoval.

Glede na lokacijo dvomim, da so bili turisti. Tudi kakšni delavci na vračanju domv ne. Hmmmm, le kaj je tam počel ta kombi ??

Mogoče ogled potencialnih objektov ???

+STRIC FERI (nepreverjen)

Kaj smo mi , kot narod izvolili to blado? To diktatorsko vlado, katera nas je že prodala madžarom.

In reply to by stric feri (nepreverjen)

LG f st jj (nepreverjen)

Ce ti je bil tolko sumljiv, zakaj nejsi policijo pozvao ti dundek nouri!

In reply to by stric feri (nepreverjen)

Pa nekaj... (nepreverjen)

... še z sosedami imate, povejte kaj, če ne vam takoj uničim življenje. Ta stavek je isti policist, kateri priimek je načečkal neneprepoznavno, ime pa na Janez, ta policist je tedaj ponovil svoj nastop. Kot ga imel l. 2013 za mojo jedilno mizo, ko prvič grozil, če ne bom priznala, da sem mami njihovih pajdašev rekla: prasica, mi uniči življenje v 20 min. Čeprav sem priznala mi je PP in PUMS z vsemi sodišči, kakor ustrahovanim CSD ( z strani sosedov zaposlenih v javni upravi, češ sociol. bodo izgubile svoje službe) - uničili življenje. Stavek druščine, kateri so decembra na Okrajnem dali v sodbo, da BI ONI LAHKO MENI VEČKRAT DNEVNO KLICALI POLICIJO, ZARADI SVOJE DOBROTE PA ME MIRNO PRENAŠAJO. Objavila sem že prvo pismo trojice, podpisale so se: tvoj nekdanji mrdaš, in če sem to storila, kot vedo tudi sami, bom še vse drugo. Zato, ker so me v popolnosti osamili, kar je bilo takoj v planu Vere Bernjak in Nade- Bernardine Marton. Ko so na vse kriplje pridobili botrino BalažicSenica, s temi so bili v desetletnem sporu, se gonja začela. Z Mariško Žižek in njenimi udarci ne bi šlo, prav ona se po večih sporih z Domitricovimi začela plaziti po kolenih, še tedaj, ko so se oboji moški rjoveč pretepali. Kolarju katerega so mejaši, po njegovem napadu z sekiro izborili 3 letno zaporno kazen, katero je tudi 3 leta odsedel, temu človeku z še več žalostnimi življenskimi zgodbami so se dobrikali posebno Martonovi. Tudi zaseg nepremičnine so uredili, za te trditve me lahko vlečete kamorkoli, dobro veste, da pišem resnico, saj je bila objavljen zaseg od mariborskega upnika! Prav ta sosed me imel stalno na očeh, 8 let preganjanja za vsak moj sklon, besedo, gesto, za vsako pojavo sem zapisana kot izgrednik, tatica, pretepačica. Za vse kar delajo sami, sem kriva in še mnogo več. Spomočjo policije ne bi šlo! Ti se kitijo s tem kar raznašajo privat in ne samo uniformirano. Trojica katera je šla v nedeljo po maši na PP, prijavljat moje besede iza gosp. poslopja, kar ne bi bilo mogoče slišati, če me ne bi snemali, ta trojica se tudi glasno na prostem meni; kaj bodo še storili. Ko niso zasegli hiše, mi spet pišejo na naslov kamor bi se lahko odselila, če bi ne raztegnili svoje lovke tudi tja. Tam me ne samo panika, tudi srčni napad me je že, od samih groženj, koga vse spet ti veljaki poznajo. Živeti v tišini, niti stopicati po svojem trnacu ne preglasno, ob 4 zjutraj odhajati ( ko gre mož na delo) in prihajati domov z njim, katerega pa se sploh ne bojijo. Edino obeh sinov se, prav zato se gonja osredotočila na njiju. Ni mogoče izraziti vseh občutkov, lahko samo povem, da sem izgubila vero v Boga... Martina Škafar Ižakovci 159

stric feri (nepreverjen)

Martina, ne izgubiti vere v Boga. Zaupaj v Božjo previdnost in na koncu boš videla, da bo še vse dobro.
Verjemi, da bo dobro. Ne daj se! Če je potrebno se obrni na koga, ki ti bo svetoval, kaj narediti v določenih situacijah. Veliko je še na srečo dobrih ljudi, ki tudi poznajo zakone in ti bodo pomagali.

Verjemi, da ti bodo pomagali !!!!

Še mimogrede. Četudi te je kdo snemal, nima tisti posnetek nobene teže. Vsak posnetek, mora biti narejen uradno in s sodnim nalogom. Če te kdo snema kako drugače je sam naredil kaznivo dejanje.

In reply to by Pa nekaj... (nepreverjen)

Starejše novice