*Fotografija je simbolična
V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali deset kaznivih dejanj, prometno nesrečo z materialno škodo, devet kršitev javnega reda in miru, dva požara in štiri povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so na območju Murske Sobote obravnavali vlom v poslovni prostor, tatvino računalnika, poškodovanje vozila, tatvino denarja, tatvino mobilnega telefona, tatvino kosilnice in goljufijo. Na območju Lendave obravnavan vlom v stanovanjsko hišo, na območju Gornje Radgone tatvina v poslovnem prostoru, na območju Ljutomera pa tatvina goriva.

Obravnavana sta bila dva požara. V Žepovcih je gorelo v naravnem okolju , v Murski Soboti pa je gorel pomožni objekt. Kot so sporočili iz Uprave za zaščito in reševanje RS, je ob 20.07 v Žepovcih, občina Apače, gorelo strnišče na njivi. Požar je zajel pol hektara strnišča. Pogasili so ga gasilci PGD Žepovci in PGD Apače. Ob 16.17 pa je na Kroški ulici v Murski Soboti zagorel lesen paviljon v velikosti 5 x 5 metrov. Požar so pogasili gasilci PGD Murska Sobota.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih in štirikrat na javnih krajih.  Kršitelj, ki je ob intervenciji nadaljeval s kršitvijo je bil pridržan.   

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Ljutomer.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice